ARA

Yýlbaþý Partileri Ýçin Cupcake ve Kurabiye Setleri Pastacý Rapunsel’de!

Yýlbaþý Partileri Ýçin Cupcake ve Kurabiye Setleri Pastacý Rapunsel’de! Tamamen kiþiye özel, butik pastalar yapan Pastacý Rapunsel yeni yýlý özel kurabiye ve cupcakelerle kutlamak isteyenler için birbirinden özel setler hazýrladý.


Diðer özel gün ürünleri gibi yeni yýl kutlamalarýna özel olan kurabiye ve cupcakeler tamamen katkýsýz maddelerden yapýlýyor. Pastacý Rapunsel’in sahibi Didem Özcan yeni yýlda sevdiklerine sürpriz yapmak ya da kendi sofralarýný birbirinden renkli cupcake ve kurabiye setleriyle süslemek isteyenler için Noel Babalý, kardan adamlý, yeþil ve kýrmýzýnýn aðýrlýkta olduðu, yýlbaþý aðacý süsleri kadar güzel setler hazýrlýyor. Yýlbaþý partilerine hem lezzetiyle hem de görüntüleriyle renk katacak olan kurabiye ve cupcakeler setler halinde 25 Aralýk tarihine kadar satýn alýnabiliyor.

Kiþiye özel pastalar için de Pastacý Rapunsel doðru adres. Kutlanmaya deðer her özel gün için pastalar tasarlayan Didem Özcan’ýn yýlbaþý setleri, pastalarý hakkýnda bilgi almak, ýsmarlamak isteyenlerin 0 506 657 94 88 numaralý telefonu aramalarý veya [email protected] adresine mail atmalarý yeterli.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen