ARA

El Beso Restaurant & Club’ýn Gurme Tatlarý Arasýnda!

El Beso Restaurant & Club’ýn Gurme Tatlarý Arasýnda! El Beso Restaurant & Club’da Tapas Zamaný Ýspanyol yemek kültürünün geleneksel atýþtýrmalýklarýndan olan Tapas, 12 farklý çeþidi ile…


El Beso Restaurant & Club, Ýspanyol yemek kültüründe önemli bir yere sahip olan ve günün her saatinde atýþtýrýlan Tapas’larýyla gurme tatlardan oluþan bir menü sunuyor. Aperatif saatlerinde, zengin þarap ve kokteyl menüsünden seçeceðiniz içkiniz eþliðinde, günün yorgunluðunu atabileceðiniz El Beso Restaurant & Club’da 12 farklý çeþitten oluþan Tapas’larla Boðaz’ýn eþsiz manzarasý eþliðinde keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Acýlý karides, Rokfor bonfile,Yufkalý çýtýr ördek, Karidesli patates bravas, Trüf mantarlý yumurta, Bacon ile sarýlý levrek, Dört peynir kroket, Klasik Ýspanyol tavuk kroket, Yengeç tartalet, Ricotta crostini, Marine salmon ve Bresaola El Beso Restaurant & Club’ýn yenilenen Tapas menüsünde yer alýyor.

El Beso Restaurant & Club’da, büyülü Boðaz manzarasý eþliðinde,farklý damak tatlarýný tatmin eden alternatifleri denemeniz için tek yapmanýz gereken 0212 287 57 59 numaralý telefondan ya da [email protected] adresinden mekanýn yetkililerine ulaþmak.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen