ARA

‘Fit For You’ Menüsü Yenilendi!

‘Fit For You’ Menüsü Yenilendi! Formuna dikkat edenlerin vazgeçilmezi haline gelen Kitchenette’in ‘Fit For You’ menüsü, Beslenme ve Diyet Uzmaný Dr. Yasemin Bradley’nin danýþmanlýðýnda yenilendi.


Düþük kalorili seçimleri ve lezzeti bir arada sunan yeni Fit For You menüsü, bu yýl da formunu korurken damak tadýndan ödün vermeyenlerin favorisi olacak.

Saðlýklý yemek anlayýþýna farklý bir bakýþ açýsý getiren Kitchenette’in Fit For You menüsü, Beslenme ve Diyet Uzmaný Dr. Yasemin Bradley’nin danýþmanlýðýnda yenilendi. Pizzadan wrap’e, somon balýðýndan çeþitli salata ve çorba alternatiflerine kadar birçok yemeði, tatlýyý ve detox içeceði ayný lezzetle fakat çok daha düþük kaloride sunan yeni Fit For You menüsü, yenilenen içeriði ile Kitchenette menüsündeki yerini aldý. Yeni menüde yer alan kalori deðerleri ile dileyen herkes, tükettiði ürünleri kontrol altýnda tutabilecek.

Formuna dikkat ederken, lezzetten vazgeçmeyenlere...

Fit For You menüsünde yer alan tarifler düþük kalorili malzemeler ve alternatif piþirme yöntemleri ile kalorileri, yað ve þeker oranlarý düþürülerek oluþturuluyor. Zengin seçenekleriyle saðlýklý beslenmek isteyenler için de farklý alternatifler yaratan menü, bu sezonda da formuna dikkat ederken, lezzetten de vazgeçemeyen herkesin favorisi olacak.

Dr. Yasemin Bradley’in özel çalýþmasýyla ‘light menü’ anlayýþýna bambaþka bir bakýþ açýsý getiren yeni ‘Fit For You’ menüsünde, detoks içeceklerden özel yöntemlerle hazýrlanmýþ düþük kalorili tatlýlara kadar birbirinden farklý pek çok seçeneði bir arada bulabileceksiniz.

Kitchenette menüleri dünya mutfaklarýnýn seçkin lezzetleriyle zenginleþmeye devam ediyor. Alaturka burger, parmesanlý tavuk, baklava hamuruna sarýlý levrek, detox içecekler ve daha pek çok yeni seçenek, Kitchenette’in herkesin dilediði lezzeti bulabileceði zenginlikteki yeni menüsünde sizleri bekliyor. Kitchenette menüsünde kahvaltý, baþlangýç, sandviç, salata, makarna, et, balýk ve kendi pastanesinden çýkan nefis ekmekve tatlýlarýn yaný sýra yerli ve yabancý kahveler ile alkollü ve alkolsüz içecekler yer alýyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen