ARA

Meyhane Kültürüne Yeni Bir Bakýþ Mastika

Meyhane Kültürüne Yeni Bir Bakýþ Mastika Ekim ayý baþýnda Etiler’de açýlan Mastika Rum Meyhanesi, ünlü Ýþletmeci Aybars Atik tarafýndan, ünlü þef Tolga Atalay’ýn konsept danýþmanlýðýnda hayata geçirildi.


Geleneksel meyhane konseptini, modern bir bakýþ açýsý ile harmanlayan Mastika’nýn mutfaðýnda da geleneksel mezeler ile modern tatlar bir araya getirilmiþ

Adýný Yunanistan’a özgü sakýz aðacýnýn reçinesinden alan Mastika Meyhanesi, adýna yakýþýr þekilde Ege yöresinden ve Yunan mutfaðýndan esinlenen lezzetleri bir araya getiriyor. Ege’nin benzersiz topraklarýnýn sunduðu sayýsýz ot ve çeþit çeþit mezenin yaný sýra komþunun geleneksel mutfaðýnýn en þeçkin örnekleri de Mastika’da konuklara sunuluyor. Mastika’nýn favori yemeklerinden meze olarak servis edilen Nunu ve Alexios ile ara sýcak olarak servis edilen Dil Balýðý Þiþ ve Ahtapot Izgara gibi daha pekçok özel lezzet, size benzersiz bir lezzet þöleni yaratacak.

Bugüne kadar Gatto, Chocolate, Havana Beach Club, NaNa Beach Club, Il Porto, Harrem, Marca ve Blackk gibi mekânlarýn iþletmeciliðini yapan Aybars Atik tarafýndan, ünlü þef Tolga Atalay’ýn danýþmanlýðýnda hayata geçirilen Mastika’da muhteþem lezzetteki yemeklere, Ýstanbul’da yaþayabileceðiniz en özel sahne programlarýndan biri eþlik ediyor. Türk ve Yunan müziðinin en güzel örneklerini sunan Esra Erileri ve Grup Tatavla, her çarþamba, cuma ve cumartesi akþamý mekanda canlý performans sergiliyorlar.

Mastika Rum Meyhanesi sadece güzel yemek ve müziðin adresi deðil ayný zamanda bekarlýða veda ve doðumgünü etkinliklerinin de yeni mekaný olacak. Mastika’da yapacaðýnýz özel yemeklerde ve davetlerde ise özel þampanya ikramý yapýlýyor. Mastika’da 13 çeþit meze, 6 çeþit ara sýcak, ana yemek ve tatlýnýn yer aldýðý, limitsiz yerli içkinin sunulduðu fiks menü, haftaiçi 80 TL, haftasonu 90 TL.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen