ARA

Yeþilköy’ün Yeni Gözdesi Middle Kitchen!

Yeþilköy’ün Yeni Gözdesi Middle Kitchen! Dünya mutfaðýnýn Türkiye’deki son gözdesi Middle Kitchen, Yeþilköy’de ilk þubesini açtý!


Minimalist þýklýðý yansýtan sade ve zarif çizgilerin hakim olduðu dekorasyonu, güler yüzlü servis anlayýþý, dünya mutfaðýndan örnekler sunan lezzetli ve doyurucu menüsü ile Middle Kitchen konuklarýna Yeþilköy’de hizmet vermeye baþladý.

Þimdiden konuklarýnýn vazgeçilmezi olmaya aday Middle Kitchen, 120’nin üzerinde çeþidi barýndýran menüsü ile seçimlerinizi zorlayacaða benziyor. Menüde, pizzalar, makarnalar, noodle’lar, birbirinden lezzetli hamburger ve özel et çeþitleri, tadýna doyum olmaz sandviçler, doyurucu ve göz alýcý kahvaltý menüleri, leziz balýk çeþitleri ve özel tarifleri ile hiçbir yerde bulamayacaðýnýz tatlýlar yer alýyor.

Middle Kitchen formunu korumak isteyenleri de unutmamýþ. Salataya yeni bir lezzet anlayýþý getiren Taze Dað Kekikli Ezine Peynir Salatasý, Ispanaklý Mercimek Salatasý, Köz Patlýcanlý Salata gibi çeþitleri ile hafif kalorili lezzet arayanlar için bire bir.

Lezzet avcýlarýnýn yeni duraðý olacak olan Middle Kitchen’ýn þefi Mahir Çelik’in spesyallerinden Köz Patlýcanlý Etli Fýrýn Penne, Zeytin Soslu Izgara Dana Madalyon, Kestane Mantarlý Izgara Bonfile , Gül Lokumlu Creme Brulee ve Kuru Dutlu&Hurmalý Brownie lezzet severlerin vazgeçilmezi olmaya aday!

Middle Kitchen ekibine transfer olan Mahir Çelik, senelerin deneyimi ve farklý mutfak kültürlerini bir araya getirdiði tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumlarý ve lezzetleri ile büyülemeye hazýrlanýyor.

Muhteþem deniz manzarasý eþliðinde yenilen doyurucu ve lezzetli yemeklerin yanýnda herkes kendi damak zevkine hitap eden alkollü içecekleride bulabiliyor. Muhteþem barý ve geniþ içki menüsü ile göz dolduran Middle Kitchen, sadece yemek severlerin deðil akþam içkisini büyüleyici bir manzara eþliðinde yudumlamak isteyenlerinde uðrak yeri olacaða benziyor.

Dinamik ve genç bir mekan olan Middle Kitchen, haftanýn her günü 09.00 – 01.00 arasý, hayattan ve yemekten keyif almayý seven herkese tüm güler yüzüyle kapýlarýný açýyor.

Middle Kitchen, Ýskele Caddesi No:46 Yeþilköy-ÝST

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen