ARA

Patisserie de Pera

Patisserie de Pera Bir fransýz esintisi…


Tarihi Pera Palace Hotel bünyesindeki Fransýz Pastanesi Patisserie de Pera, özel Fransýz pastalarý, imza lezzeti “Brie Cheesecake” ve el yapýmý çikolatalarýyla misafirlerine çok özel tatlar sunuyor. Otel dýþýna satýþlara da baþlayan Patisserie de Pera, pembe kutularý içinde sunulan tarifsiz lezzetlerle, Ýstanbullular’ý büyülemeye hazýr...

Pera Palace Hotel’in efsanevi pastanesi Patisserie de Pera, dantel perdeleri, gümüþ þekerlikleri ve nadide porselen takýmlarý ile, Fransýz pastacýlýk geleneðini devam ettiren lezzetleri sunarken, konuklarýna çok özel bir mekânda olduklarýný hissettiriyor. Ýstanbullular’a özledikleri Fransýz tarzý pastaneleri en keyifli haliyle anýmsatan Patisserie de Pera, artýk otel dýþýna da satýþa baþladý. Kahveyle lezzetlendirilmiþ kek katlarý arasýndaki Fransýz kremasýnýn yoðun bitter ganaþla harmanlandýðý ‘Opera pastasý’, kokusuyla insaný adeta baþtan çýkarýyor.

‘Choux’ hamurunun bütün zarafetini ortaya koyan ekler pastalar konuklarýn iþtahýný kabartýrken; mangolu, çilekli ve vanilyalý makaronlar adeta birer mücevher gibi pembe kutularýnýn içinde sýralanýyor... Kentin gerçek Fransýz pastanesi Patisserie de Pera’nýn en iddialý olduðu lezzetlerden biri ise, Ýstanbul’da baþka hiçbir yerde tatmanýn mümkün olmadýðý “Brie Cheesecake”. Bu çok özel tat, Brie peyniriyle yapýlan farklý bir cheesecake versiyonu ve sadece Patisserie de Pera’da bulunuyor.

Düðün, yýldönümü, doðum günü gibi özel günlerinizi Fransýz pastacýlýk geleneðinin en leziz örnekleriyle taçlandýrmak, sevdiklerinize rengarenk makaronlarla tatlý sürprizler yapmak, güne pastanemizden alabileceðiniz kahve ve kruvasan keyfiyle baþlamak için, sizleri Patisserie de Pera’ya bekliyoruz...


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen