ARA

Akademi Restaurant

Akademi Restaurant Muhteþem boðaz manzarasýnda grup dinamit eþliðinde yemek keyfi…


Bahçeþehir Üniversitesi’nin üst katýnda yer alan Akademi Restaurant’ta 25 Þubat 2011 akþamýnda muhteþem boðaz manzarasýnýn yanýnda Grup Dinamit ile müzik dolu bir gece sizleri bekliyor. 0541 363 96 00 rezervasyon hattýndan bilgi alabilir, rezervasyon yaptýrabilirsiniz.

Grup Dinamit, 25 Þubat 2011 gecesi 80’lerin ve 90’larýn popüler þarkýlarýný yorumlayacak. Ýngilizce, Fransýzca ve Ýspanyolca olan repertuarlarýný seslendirecek olan Grup Dinamit ile keyifli bir gece geçirmek için geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptýrýn.

Akademi Restaurant, Ýstanbul Boðazý’ný her açýdan görebileceðiniz eþsiz güzellikte manzarasý ve mönüsünde yer alan Piliç Sarma, Mozorella Kulesi, Keçi Peyniri Terin, Sebzeli Karides Þiþ, Yaprak Bonfile, Dondurmalý Kazandibi ve daha birçok seçenekle hem damak tadýna hem de göz zevkine hitap ediyor.

Kapalý bölümünde 130 kiþi, açýk bölümüyle birlikte toplamda 220 kiþiyi aðýrlayabilecek kapasiteye sahip olan Akademi Restaurant’a gitmeden önce rezervasyon yaptýrmayý ihmal etmeyin.

Akademi Restaurant, özel organizasyonlar, kutlamalar, þirket toplantýlarý, basýn toplantýlarý, bayii toplantýlarý, doðum günleri, düðünler için 8 farklý tarzda mönü seçeneði sunuyor.

Akademi Restaurant, Beþiktaþ’ta Bahçeþehir Üniversitesi’nin yanýnda yer alan otopark ve merkezi konumu ile de ulaþým kolaylýðý saðlýyor.

Akademi Restaurant
Bahçeþehir Üniversitesi (Teras Katý)
Çýraðan Cad.
Beþiktaþ/Ýstanbul
Rezervasyon Ofisi: 0541 363 96 00



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen