ARA

Aþkýnýzý Tatlandýrýn!

Aþkýnýzý Tatlandýrýn! Aþkýn her hali ayrý bir tat…


Özel lezzetleriyle yarým asrý aþkýn bir süredir vazgeçilmez olan Seyidoðlu, Sevgililer Günü için tasarladýðý pastalar ve aþkýn en tatlý hali çikolatalar ile romantizme tat katýyor.

Seyidoðlu’nun Sevgililer Günü’ne özel hazýrladýðý kalp þeklindeki ve dekorlu pasta çeþitleriyle siz de sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. Aþkýnýzý en güzel ifade edeceðini düþündüðünüz pastayý, üzerine yazdýracaðýnýz romantik mesajlarla da özelleþtirebilirsiniz. Seyidoðlu, ilhamýný aþkýn masumiyetinden, romantizminden, heyecanýndan, eðlencesinden alan pastalarýyla gönülleri fethediyor…

Romantiklerin tercihi meyveli pembe kalp pasta Gönülçelen; masumiyetin sembolü beyaz çikolatalý kalp pasta Hüsn-ü Aþk; eðlenceli beyaz yuvarlak pasta Aþka Davet; sevimli bir hediye paketini andýran çikolatalý Aþk Hediyesi aþkýn deðiþik hallerini ve tatlarýný simgeliyor…

Kalbim senin…

Seyidoðlu Sevgililer Günü için özel kýrmýzý kalp ambalajýyla göz alan minik kalp çikolatalar hazýrladý. Damaklarda býraktýðý enfes tat ve yarattýðý mutluluk hissi ile aþkýn en gözde simgelerinden biri olan çikolatayý sevgililer birlikte paylaþmaktan büyük keyif alacak.

Her gün taptaze üretilen Seyidoðlu pasta ve tatlý ile çikolata çeþitleri için klasik ve ekspres þubelerine uðramanýz yeterli.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen