ARA

Cloud 7 Restaurant & Terrace

Cloud 7  Restaurant & Terrace Enfes schnitzel menü…


Enfes lezzetleri nefes kesen Boðaz ve Ýstanbul manzarasý eþliðinde tatmaya ne dersiniz? Hilton ParkSA’nýn en üst katýnda yer alan Cloud 7 Restaurant & Terrace’da her Perþembe sevdikleriniz ve dostlarýnýzla keyif ve lezzet dolu dakikalar sizi bekliyor. Panoramik Boðaz manzarasý ve enfes lezzetler kiþi baþý 55 TL’ye sunulurken, 12 yaþýndan küçük çocuklar için %50 indirim uygulanacak. Cloud 7 Restaurant & Terrace’ýn özel Schnitzel Menü’sünde, baþlangýç olarak konuklara kremalý patates veya pýrasa çorbasý sunulacak.

Ana yemek olarak özel olarak hazýrlanan et veya tavuk schnitzel seçeneklerini patates salatasý, dereotlu salatalýk ya da patates kýzartmasý tamamlayacak. Baharatlý peynirli dip sos ve ekmek çeþitleriyle kusursuz bir sofrada sevdiklerinizle bir araya gelirken Cloud 7 Restaurant & Terrace’daki yemek þöleniniz harika bir tatlý ile sona eriyor. Elmalý strudel ya da dondurma seçenekleriyle tamamlayacaðýnýz bu harika menü Hilton ParkSA’da her Perþembe sizleri bekliyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen