ARA

Rejans Restaurant Yeni Sezonda Da Ýddialý…

Rejans Restaurant Yeni Sezonda Da Ýddialý… Büyüleyici atmosfer, özel yemekler, kaliteli servis, düzeyli canlý müzik…


Rejans, bu yýl da kaliteli eðlencenin adresi…Ýstanbul’un en önemli yeme – içme mekanlarýndan Rejans, yeni sezona da iddialý giriyor. Bir yandan özel mutfaðý ve kaliteli servisiyle yemek severlere hitap eden Rejans, bir yandan da düzeyli eðlencenin Beyoðlu’ndaki adresi olmaya devam ediyor.

Geçen sezonda sergilediði performansla Rejans müþterilerinin büyük beðenisini kazanan tenor Ömer Ali Otar, bu sezonda da yine piyanist Utku Günenç ile birlikte Rejans’ta olacak.

Özellikle kadýn sesinden dinlemeye alýþtýðýmýz Türk Pop Müziði parçalarýný tenor sesiyle ve farklý yorumuyla sunan Otar, bu yýl da yine bu tarz sürprizlerle karþýnýzda olacak. Otar, bunun yaný sýra Tanju Okan, Mazhar – Fuat – Özkan ve Yeni Türkü’den dinlemeye alýþtýðýmýz þarkýlarý da özel yorumuyla seslendirecek.

Rejans Restaurant, hafta sonlarýnda (Cuma – Cumartesi) canlý müzikle eðlencede kalitenin adresi olmaya devam ederken, hafta içi öðle ve akþam saatlerinde nezih ortamý ve büyüleyici atmosferiyle iþ yemeklerinin, dost toplantýlarýnýn ve özel gün kutlamalarýnýn müstesna adresi olmayý sürdürecek.

Rejans, bu yýl da, kendini özel hissedenlerin buluþma noktasý olacak.

Adres: Ýstiklâl Caddesi Olivya Geçidi No: 7/A Galatasaray
Telefon: 212 243 38 82 – 212 244 16 10
www.rejansrestaurant.com


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen