ARA

Limonata - Niþantaþý

Limonata - Niþantaþý Niþantaþý City's'in teras katýnda geçtiðimiz ay açýldý.


Her gün 12.00-02.00 arasýnda açýk. Kredi kartlarý geçerli. Gerilla mutfaðý ile Limonata bunun ilk adýmý. Fiyatlar uygun, malzemede, sunumda ise kaliteden ödün vermiyorlar. Limonatanýn ilk çaðrýþtýrdýðý ferahlýk da konseptin merkezinde. Sigara içebilenlerin özgürce takýlabileceði bir terasý ve panaromik Ýstanbul manzarasý var. Yeþil elmalý, kavunlu limonatalarýn, ‘limonun ne mucizevi bir tadý varmýþ dedirten’ mekâna özel kokteyllerin hazýrlandýðý, limonlarýn tezgahýna istila ettiði bar da mutfak kadar seyirlik. En sýkýsý da tatlý büfesi. Üstünde bonibon, kurabiye kavanozlarý, þeftali clafoutis, kayýsý clafoutis, boy boy çeþit çeþit bezeler, elma þekerleri, çikolatalý cupcake’ler, browni ve biscottiler, limon meringue turta ve daha aklýmýza gelmeyen, aðzýmýzýn sulanmasýndan hatýrlayamadýðýmýz onlarcasý. Hemen giriþteki pizza fýrýný da gidip de yer bulamadýðýnýz zamanlarda vakit geçirmelik bir bölüm ki burada da aðzýnýz boþ durmuyor.

Fýrýndan çýkan mini pizzalarla masalara geçene kadar týkýnýp, açlýðýnýzý bastýrmanýz mümkün. Limonata’nýn menüsünde herkese göre bir yemek var. Limonaid fat menü baþlýðý altýnda makarna ve risottolar, oradan buradan baþlýðý altýnda toplanmýþ, özel reçetelerle hazýrlanan beyaz ve kýrmýzý etlerin yaný sýra, odun fýrýndan çýkan çýtýr pizzalar, steakhouse alternatifleri; salatalar, omletinden tut müslisine kadar dolu dolu limonaid kahvaltý, balýk pazarý, ara sýcaklar, fit menü alternatifleri, hambergerler ve tabii ki enfes tatlýlar. Bunun yaný sýra þarküteri bar, chefs love it köþesi, günün çorbasý ve atýþtýrmalýk ufaklýklar da alternatifler arasýnda. Öyle davetkâr, öyle serbest ki menü burun kývýrmak mümkün deðil. Fýrsat bu fýrsat limonatanýn menüsü için kabuk deðiþtiren, olduðu haliyle kalmaktan sýkýlan yemekler bile var. Kendini döner sanan antrikot bu kavimin öncülerinden. Humusla birlikte fýrýnlanýyor ve yoðurtlu semizotu ile birlikte servis ediliyor. Mutlaka tadýn.

Menüden
Günün çorbasý 7 TL
Omlet 10 TL
Pakette falafel 16 TL
Pizza görünümlü risotto 14 TL
Kendini döner sanan antrikot 19 TL
Mavi ay limojito 20 TL

Limonata
Tel: (0212) 373 23 00
Adres: Teþvikiye Caddesi City's (sinema katý)
Semt: Niþantaþý


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen