ARA

Secret Passion

Secret Passion Kuruçeþme'de Macrocenter'ýn tam karþýsýnda Secret Passion.


Menüsünde Ýtalyan aðýrlýklý dünya mutfaðýndan bir seçki sunuyor. Her gün 09.00-00.00 arasý açýk. Kredi kartlarý geçerli. Ýç mekânda kapasite 70 kiþi. Yazýn ise veranda ile kapasite 250-350 kiþiye kadar çýkýyor. Açýkçasý biz de verandada bir akþamüstü içkisi yudumlamak, bir de Boðaz’ýn esintisi eþliðinde menüyü tatmak için yazý bekliyoruz.

Menüde tost, sandviç ve burger çeþitleri, pizzalar, makarnalar ve ana yemeklerde et balýk ve sebze çeþitleri var. Pizzalarýn hamurlarý incecik, malzemesi bol, oldukça doyurucu. Fiyatlarý ise 12-16 TL arasýnda deðiþiyor. Vejetaryenler için de brokoli, ýspanak, mantar, siyah zeytin, mýsýr ve paprika biberli Pizza Vejetaryen servis ediliyor.

Ana yemeklerden et severlere mantar, brokoli, yeþil ve kýrmýzý biber ve soya filizi ile sotelenen ülyen kesilmiþ bonfile dilimlerini, Passion bonfileyi, balýk severlere pazýlý mercimek yataðýnda haþlanmýþ sebze ile servis edilen somon ýzgarayý ve vejetaryenlere jülyen kesilmiþ mevsim sebzelerinden oluþan haþlanmýþ sebze tabaðýný ya da domates ya da yoðurt sos ile de servis edilen ýzgara sebze tabaðýný öneriyoruz.

Bonfileyi 26 TL’ye, somonu 22 TL’ye ve ýzgara sebze tabaðýný 13 TL’ye yiyebiliyorsunuz. Kuruçeþme’de bu fiyatlara doyurucu posiyonlarda bu kadar çok seçeneði bulabileceðiniz yer pek yok. Ayrýca 09.00-15.00 saatleri arasýnda servis edilen köy kahvaltýsý da denemeye deðer. Secret Passion, Erzincan peyniri, özel baharat karýþýmý ile harmanlanmýþ domates püresi, köy peynirleri, tahin, pekmez, köy reçelleri, köy yumurtasý, bal, kaymak, kýzarmýþ ekmek, fýrýndan yeni çýkarýlan börekler ve köy kahvaltýsýna özel diðer çeþitler ile iþtah kabartan bir sofra hazýrlýyor.

Tel: (0212) 358 36 28

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen