ARA

China Stix – Etiler

China Stix – Etiler Yeni lezzet duraðý sizleri bekliyor!


Çin ve Uzakdoðu mutfaðýnýn farklý ve özel lezzetlerinin sunulduðu saðlýklý yemeðin, saðlýklý yaþamýn yeni adresi China Stix, Etiler’de sizleri bekliyor. China Stix, kaliteli servis anlayýþý ile Sushi ve Çin Yemekleri bölümünden oluþan geniþ bir menü seçeneði sunuyor. Acýlý ve vejetaryan tercihlerin yaný sýra çocuklar için hazýrlanmýþ çocuk menüleri, Çin Mutfaðý’na ait vazgeçilmez tatlýlar ve ekonomik menüler damak tadýnýza hitap ediyor !

China Stix, zengin Çin yemekleri menüsünü sizlerle buluþturuyor !

Baþlangýçlardan çorbalara, soya sosu ve filizinin eksik olmadýðý salatalardan, tatlý ekþi ya da zencefil gibi çok sayýda farklý sostan hazýrlanmýþ tavuk yemeklerine, dana etinden yapýlmýþ lezzetli et yemeklerinden, karides, kalamar gibi çok tercih edilen deniz ürünlerine, vejetaryan olanlar için faydalý sebze yemeklerinden pilav ve eriþte çeþitlerine kadar iþtahýnýzý kabartacak geniþ tatlar China Stix’de yer alýyor.

Doyurucu ve saðlýklý ekonomik set menüler …

Sade pilav ya da eriþte yanýna arzunuza göre tavuk, dana eti veya sebzelerden kombine edilmiþ set menüler içeceði ile birlikte zengin bir içeriðe sahip.

Sushiler bir harika!

Dýþý yosun içi pirinçten yapýlan "Maki" sushiler, dýþý pirinç içi yosundan hazýrlanan "Uramaki" sushiler, sade pirinç üstüne çið balýk konularak servis edilen "Nigiri" sushiler, pirinçsiz olarak beþ parça çið balýktan hazýrlanan "Sashimi" sushiler ve "Hand Rolls" denilen külahta servis edilen sushiler harika lezzetleri ile müdavimlerini bekliyor. Ayrýca 12 ve 15 parçadan oluþan özel Sushi menüleri ise pratik bir çözüm yaratýyor.

Çin mutfaðýna ait özel tatlýlar!

Çin tatlýlarýnýn olmazsa olmazý bal soslu kýzarmýþ muz, bal soslu kýzarmýþ ananas ve kýzarmýþ ceviz deðiþik tadlar arayanlar için ideal…

Taze sýkýlmýþ içecekler!

Faydalý ve eðlenceli meyvelerin iþbirliðinden hazýrlanan özel meyve sularý hem saðlýðýnýza hem de damak tadýnýza iyi geliyor. Elma-portakal, havuç-zencefil, elma-lime special ve karýþýk seçenekleri ile China Stix keyifli tadlar sunuyor.

Paket Servis Hizmeti

0212 263 47 48 no’lu telefondan restaurantýn açýk olduðu saatler içinde sipariþler alýnýyor ve istediðiniz yere hýzlý biçimde ulaþtýrýlýyor.

China Stix, bir Çin Restaurantýdýr. 2010 Aðustos ayýnda Etiler’de açýlmýþtýr. Restaurant’ta alanýnda uzman iki Çinli aþçý bulunmaktadýr. Çin yemeklerini yapan aþçý Zuo Xý Wen, Sushileri yapan aþçý Angelito Castro Rebong’dur.

Restaurant Bilgileri :
11:45 açýlýþ, 24:00 kapanýþ
Rezervasyon kabul ediyor
Kredi kartý geçerli
Vale hizmeti var
Adres: Nispetiye Cad. No: 61/ A, 34337 Etiler - Beþiktaþ


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen