ARA

Zanzibar – Caddebostan

Zanzibar – Caddebostan Zanzibar`ýn doðayla içiçe olan yeni mekaný Anadolu yakasýn da oturanlarýn keyfine keyif katýyor.


Niþantaþý Teþvikiye Reasürans Çarþý`da bulunan ve uzun yýllardýr ayný kaliteyle hizmet veren Zanzibar Anadolu yakasýnda oturanlar için þubesini Caddebostan`da açtý. Caddebostan Zanzibar, Caddebostan sahilinde 19. yüzyýla ait konak ve bahçesinde açýlan þubesinde geniþ yemek ve içki mönüsü ile restaurant-cafe ve bar olarak hizmet veriyor. Zanzibar`ýn buluunduðu konak, Sirkeci Garý`nýn da mimarý olan Avusturyalý Jamund tarafýndan yapýlmýþ olan, duvarlarý neoklasik stil süslemeleriyle bezeli tarihi bir mekan.

Hem konaðýn içi hem de yeþillikler içerisindeki bahçesi, huzur bulmak için ideal bir mekan sunuyor size. Zanzibar`ýn mönüsünde ise yok yok... El yapýmý makarnalardan pizzalara, Fransýz et yemeklerine, diet yemek seçeneklerinden salata, sandviç çeþitlerine, tatlýlara kadar pek çok çeþit bulmak mümkün. Zanzibar Caddebostan her gün 12:00-23:00 saatleri arasýnda hizmet veriyor.


Tel: (0216) 385 64 30

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen