ARA

Naz Turkish Cuisine - Maçka

Naz Turkish Cuisine - Maçka Modern ve þýk Naz Restaurant, dünya standartlarýndaki lezzeti ve þýklýk anlayýþý ile kendinizi özel hissedeceðiniz modern Türk Mutfaðý’ný sunar.


Naz menü eski ve yeniyi; bildiðimiz otantik Türk yemeði piþirme sanatýný çaðdaþ stili ile sunarak, mutfakla ilgili tecrübenizi geniþletmektedir. Naz a’la carte menü; Türk Pidesi, lahmacun, meze çeþitleri ve zeytinyaðlý çeþitleri, salatalarý, hamur iþleri, çok sayýda balýk ve deniz ürünleri, kebap çeþitleri, ýzgaralarý, özel ev yapýmý yemekleri, iyi seçilmiþ tatlýlarý ve en iyi uluslararasý ve Türk þaraplarýný içermektedir. Özel organizasyonlar ve gruplar için set menü seçeneði mevcuttur. Her Pazar Naz Restaurant’ta, sultanlara layýk Türk kahvaltýsý eþliðinde hafta sonunuza ziyafet ile baþlayabilirsiniz.

Nazlý Kýzlar grubu ile her gün canlý fasýl performansý vardýr. Klasik Türk Müziði Pazar ve Pazartesi hariç her akþam dinlenebilir. Akþam yemeði; dans, gösteri ve keyif ile Naz’da buluþuyor. Türk usulü eðlencenin olmazsa olmazý Oryantal ve Zenne’nin yanýnda, Türkiye’nin farklý bölgelerine ait kostüm ve yerel danslarý ile folklor ekipleri ve Anadolu’da aþkýn kinayeli bir dans gösterisi ile sunulduðu Aþuk ile Maþuk’a, Nazlý Kýzlar Orkestrasý eþlik ediyor.

Eðlenceyi erken býrakmak istemeyenler için gece; DJ performansýyla gece geç saatlere kadar her telden ve her dilden devam ediyor. Otelin ana giriþi ile Swiss Residence arasýnda bahçede yer almaktadýr. Yeni dekorasyonuyla hizmet veren, çaðdaþ çizgisi ve canlý renkleriyle, modern þýk görünümü yansýtan, eskiden Taþlýk olarak bilinen Naz Restaurant muhteþem boðaz manzarasýyla size unutulmaz bir akþam yemeði keyfini 1. dereceden tarihi eser konumundaki binasýnda sunuyor.

Tel: 0212 326 11 75



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen