ARA

Biber Cafe - Niþantaþý

Biber Cafe - Niþantaþý Emre Ergani'nin Niþantaþý'nda seneler evvel iþlettiði Biber, Ergani'nin eliyle yeniden hayata geçiyor.


Her gün 15.00-00.00 arasýnda açýk. Kredi kartlarý geçerli. Türkiye’nin en geniþ kokteyl menüsüne sahip olduklarýný iddia ediyorlar, her geliþinizde modunuza uyan farklý bir þey sipariþ edebilirsiniz. Bir de þarap barý var ama orada oturulmuyor. Kavaklýdere, Corvus, Selendi ve ithal þaraplarýn, hatta þapmanyalarýn çoðunu kadehte alabiliyorsunuz. Yok eðer sigara içiyorsanýz önünde ve arka tarafýnda açýk alanlarý var.

Zaten masa-sandalye düzeni sadece oralarda. Kapalý kýsým daha çok lounge havasýnda. Müzikler de caz, jazzy lounge türünde seyrediyor, müzik direktörü Suat Ateþdaðlý. Menü Ýspanyol ve Güney Amerika aðýrlýklý, dünya mutfaðý. Steak tartardan burgere, ýzgara somondan pappardelleye pek çok çeþit bulabilirsiniz. Ayrýca içki yanýnda ücretsiz ikram edilen empanadas, Meksika ezmeli çýtýr ekmekler, patates salatalý dürümler gibi 14 çeþit tapas var.

Biber Cafe - Niþantaþý
Tel: (0212) 231 40 36

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen