ARA

Kort – Cihangir

Kort – Cihangir Bu Kort'a yiyecekle girmek serbest.


Bu Kort'a yiyecekle girmek serbest. Hatta tam ortasýnda çýtýr çýtýr pizza yemek makbul! Artýk Havyar Sokak'a pizza kriziyle girip hüsranla çýkmak yok. Rotayý Þiþhane'ye çeviren Miss Pizza'ya komþu gelen Kort, kendisine yönelen tüm þutlarý karþýlayacak büyüklükte!

Ama daha önemlisi kendi müdavimlerini yaratacak ýzgara pizzasý. Ahþap plakalar üzerinde sahaya gelen çýtýr pizzalarýn ince hamuru ve sýr gibi saklanan peynir karýþýmý bir yana, domuz pastýrmalý-küflü peynirli, mantar pate üzerine mantar soteli gibi enfes çeþitleri var.

Tulumun en Erzincanlýsýný, parmesanýn en Reggianolu, prosciutto'nun en Parmalýsýný kullanmaya özen gösteren Kort, yeme-içme daðarcýðýmýzý geniþletecek yemekleri ve New York esintili rahat ortamýyla yeni favori mekanlardan.

Kort
Tel: 0212 293 51 12
Cihangir – Beyoðlu

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen