ARA

Vapiano - Niþantaþý

Vapiano - Niþantaþý Baðdat Caddesi’nin en popüler mekanlarýndan biri olan Vapiano, ikinci Ýstanbul þubesini Niþantaþý’nda açtý!


Makarna, pizza veya salata. Seçiminizi yapýn, içeriklerinizi belirleyin ve Vapiano’nun birbirinden baþarýlý aþçýlarý yemeðinizi kýsacýk bir sürede hazýrlasýn. Lezzetleriyle olduðu kadar konseptiyle de dikkat çeken Baðdat Caddesi’nin keyifli restoraný Vapiano’nun ikinci Ýstanbul þubesi Niþantaþý’nda açýldý.

Türkiye’deki ilk þubesi Suadiye’de açýlan Vapiano, tüm dünya’da olduðu gibi Türkiye’de de gerçek Ýtalyan usulü yemekleri özleyenlerin buluþma noktalarý arasýndaki yerini aldý. Almanya merkezli olan Vapiano, tüm dünyada sistem gastronomisi alanýna getirdiði anlayýþ ile yepyeni bir çaðýn baþlangýcý oldu. Yaklaþýk 5 yýl önce Almanya merkezli olarak kurulan

Vapiano’nun dünya çapýnda 30 þubesi bulunuyor. Vapiano kelime anlamýyla, Ýtalyan’ca »Chi va piano,va sano e va lontano...« dan geliyor. Türkçe anlamýyla ‘Hayatý hafife al, uzun yaþa’demek olan bu cümle Vapiano’nun hizmet felsefesini oluþturuyor. Vapiano; hayatýný kolaylaþtýran þeylerden zevk alan, rahat, saðlýklý ve uzun yaþamý tercih edenlerin beklentilerini fazlasýyla karþýlýyor.

Dünyada’ki tüm Vapiano’larýn tasarýmýný gerçekleþtiren ünlü Ýtalyan tasarýmcý Matteo Thun’a göre; tasarým bir restoranýn ambiyansýný tamamlayan en önemli unsurdur. Matteo Thun, mekanýn dekorasyonunda misafirlerin konforunu düþünerek, büyük servis tabaklarýyla rahat edebilecekleri masalar ve rahat koltuklar kullanmayý tercih ediyor.

Doðal taþlar, mermer ve ahþap ile kombine edilen mekanda, fanuslar içinde yer alan biberiye, fesleðen ve naneler Vapiano’nun doðallýk üstüne kurulan konseptini bütünlüyor. Matteo Thun’un tasarýmda tercih ettiði zeytin aðaçlarý Akdeniz’in sýcak ve samimi havasýný mekana taþýyor. Ahþap yüksek sandalyeler ve kýrmýzý deri koltuklarla minimalist çizgiler taþýyan mekanda herkesin kendini rahat hissedebileceði özel bir köþe bulmasý mümkün.

Tüm makarnalar, soslar, pizzalar ve salatalar müþterilerin gözü önünde ve taze olarak hazýrlanýyor. Vapiano’nun açýk mutfaðý, sipariþlerin her aþamada nasýl yapýldýðýný izleme ve damak tadýna uygun eklemeler yapma imkaný sunuyor.

Menüde 11 farklý makarna ve 20 farklý sos bulunuyor, açýk mutfak anlayýþý ile hizmet verilen mekanda müþteriler kendi damak zevklerine uygun olan ve masalarda bulunan, biberiye, fesleðen ve nane'ile tatlandýrabilirler. Sipariþin, makarnanýn taze olarak mekanda yapýlmasý dahil hazýrlanma süresi sadece 3 dakika.

Vapiano, özel reçetelerle taþ fýrýnlarda piþirilen pizzalar ve misafirlerle bildikleri tatlarýn dýþýnda yepyeni bir lezzet sunuyor. Vapiano, sunduðu spesialler ile Türkiye’de ve Avrupa’da pizza konusunda trendsetter olarak kabul edilen ve takip edilen bir marka konumunda.

Gününü hafif ve taze sebzelerle geçirmek isteyenleri Vapiano’nun Salata barýna davet ediyoruz. Salata’da ve Baþlangýç’da 4 farklý lezzet sizleri bekliyor. Salata ve baþlangýçlar Vapiano’ya özel soslar ve baharatlarla müþterilere sunuluyor.

Vapiano’nun, farklý lezzetler düþünülerek dikkatle hazýrlanmýþ içecek menüsü yemek öncesi ve sonrasý alýnabilecek zengin alternatifleriyle dikkat çekiyor. Þarap sevenler için Vapiano bulunmaz bir fýrsat!. Menüde bulunan tüm þaraplardan kadeh olarak alma þansýnýz var! Hizmet kalitesini doðallýk üzerine kuran Vapiano’da plastik ve metal ambalajlý içicekler yer almýyor. Tüm içecekler þiþede ve saðlýklý ambalajlarda müþterilere sunuluyor.

Vapiano Niþantaþý
Adres: Harbiye Mah. Abdi Ýpekçi Cad. 61/A Þiþli
Tel: 0212 240 7219

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen