ARA

Mutfak Sanatlarý Akademisi

Mutfak Sanatlarý Akademisi Milli Eðitim Bakanlýðý’nýn onayladýðý ilk ve tek özel profesyonel aþçýlýk okulu.


Milli Eðitim Bakanlýðý’nýn onayladýðý ilk ve tek özel profesyonel aþçýlýk okulu. WMSA, City & Guilds tarafýndan da akredite edilince öðrencilerine Avrupa’da öðrenim görme ve çalýþma imkaný saðlayan tüm kapýlar da sonuna kadar açýlmýþ oldu. Whirlpool Mutfak Sanatlarý Akademisi’nde kurslar profesyonel ve amatör olmak üzere ikiye ayrýlýyor. Amatör kurslar 90 – 120 TL arasýnda deðiþiyor ve el yapýmý makarnalar, Ýtalyan – Çin – Meksika mutfaklarý, pizza ve kiþler, kekler ve kurabiyeler, etler ve piþirme teknikleri, modern pastalar, sushi gibi programlardan oluþuyor.

Profesyonel kurslar ise Uluslar arasý Profesyonel Aþçýlýk Eðitimi, Ýleri Seviye Eðitimleri, Pasta ve Ekmekçilik gibi programlardan oluþuyor. Bu kurslarýn fiyatlarý ise 9500 TL ile 8000 EU arasýnda deðiþiyor. Bu iki kurs dýþýnda Puro eðitimleri, Þarap degustasyonlarý ve kurumsal programlar, Illy Uluslararasý kahve eðitimi gibi sürprizler var! Ayrýca Yiyecek Ýçecek Kütüphanesi ve dünyanýn dört bir köþesinden getirttikleri tohumlar ve fideler ile yetiþtirdikleri meyve, sebze ve yeþilliklerin yer aldýðý Kýþ Bahçesi de var. Þimdilerde Maslak’taki yeni yerine taþýnan Mutfak Sanatlarý Akademisi her geçen gün büyümeye devam ediyor!

MSA
Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B blok no: 123 – 136 Ayazaða Maslak
Tel: 0212 290 3550

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen