ARA

Midpoint

Midpoint Anadolu yakasýnýn þu anda en popüler mekanlarýndan. Midpoint bir restoran, kafe ve ayný zamanda bar.



Anadolu yakasýnýn þu anda en popüler mekanlarýndan. Midpoint bir restoran, kafe ve ayný zamanda bar. Sabahýn erken saatlerinde kapýlarýný caddeye açan Midpoint'e iþe gitmeden önce kahvaltý yapmak için kalabalýk bir iþ kitlesi geliyor. Öðle vaktinde Baðdat Caddesi'nde dolaþan gençleri, çevre ofislerden iþ camiasý ve alýþveriþ yapan kadýnlarý göreceksiniz.Akþam servisinde ise þýk bir mekanda yemek yemek isterseniz Midpoint'e gelin deriz. Bar geceyarýsýna kadar devam ediyor.

Arkadaþlarýnýz ile içki içip sohbetinizin tadýna varabilirsiniz. Salatalar, sýcak ve soðuk baþlangýçlar, chicken fingers gibi Amerikan usulü atýþtýrmalýklar, ana yemekler ve tatlýlar sunuyorlar. Pazar sabahlarý zengin bir kahvaltý var. Mekandaki natürel renk seçimi ortamý ister istemez canlý, samimi ve sýcak kýlýyor. Lezzetli yemekleri, zengin mönüsü, rahat atmosferi ve fonda kýpýr kýpýr Latin müziði ile Midpoint, günün her saati dilediðiniz afiyet ve huzuru bulacaðýnýz bir yer. Her gün 08.00-00.00 arasýnda açýk olan mekanda kredi kartlarý geçerli.

Midpoint
Þaþkýnbakkal -Ýstanbul
Tel: 0216 360 40 71



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen