ARA

Neþeli Tatlar Evi Küçüklerin Gözdesi

Neþeli Tatlar Evi Küçüklerin Gözdesi Neþeli Tatlar Evi’nin hikayesi iki yumurcaðýn annelerinden pasta yapmasýný istemeleriyle baþladý.



Sema Güzel, uzun seneler özel sektörde yoðun þekilde çalýþmýþ, kek yapmayý bile bilmeyen bir anneydi ama çocuklarýnýn isteðini yerine getirmek için denemeler yaptý, okudu, araþtýrdý. Hatta bu iþten öyle büyük bir keyif aldý ki pastacýlýk kursuna gittikten ve kendisini bir süre daha geliþtirdikten sonra hobisini iþe çevirmeye karar verdi.

Doðum günü partileri için yaptýðý pastalar, süslü mini kek ve kurabiyeler küçükleri çok heyecanlandýrýyor ve Sema Güzel yaptýðý iþi þu þekilde açýklýyor:“Çalýþmalarýmýn hem göze hem de damaða hitap etmesi için çok özen gösteriyorum. Çocuklar öylesine dürüst eleþtirmenler ki hazýrladýðým ürünleri coþkuyla kapýþýp iþtahla yediklerinde amacýma ulaþtýðýmý anlayabiliyorum ve bundan büyük keyif alýyorum.

”Neþeli Tatlar Evi’nde sadece çocuklara yönelik deðil, yetiþkinlerin özel günleri ve þirket organizasyonlarý için de çalýþmalar yapýlýyor. Ev yapýmý olan ürünlerin süslemeleri, kiþinin özelliklerine ve sevdiði þeylere göre özel olarak tasarlanabiliyor. Ürünlerini cazip fiyatlarla sunan Neþeli Tatlar Evi, butik çalýþmalarýn ekonomik açýdan daha ulaþýlabilir olmasýný amaçlýyor.

www.neselitatlarevi.blogspot.com
[email protected]


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen