ARA

Çocuklar... Ülker 23 Nisan Çikolata Þenliði Sizi Bekliyor.!

Çocuklar... Ülker 23 Nisan Çikolata Þenliði Sizi Bekliyor.! Ülker Çikolata, bu yýl çocuklarýn bayramýný 23 Nisan Çikolata Þenliði ile kutluyor. Ýstanbul Bostancý’da düzenlenen þenlikte çocuklar eðlence ve çikolata dolu saatler geçirecek.




Ülker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý’ný bu yýl bir þenlik ile kutluyor: Ülker 23 Nisan Çikolata Þenliði… Ýstanbul Bostancý’da Ýspark Sahil Otoparký’nda 22-26 Nisan 2009 tarihleri arasýnda düzenlenecek olan þenlikte çocuklar, eðlence ve çikolata dolu saatler yaþayacak.

Þiþme oyuncaklarýn, birbirinden eðlenceli aktivitelerin ve Çikolata Atölyesi’nin bulunduðu Ülker 23 Nisan Çikolata Þenliði, Bostancý Sahili’nde çocuklarý bekliyor.Toplam 3 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan Ülker 23 Nisan Çikolata Þenliði, 22 Nisan 2009 Çarþamba gününden itibaren minik konuklarýný aðýrlamaya baþlayacak. Þenlik alanýnda çocuklarýn çok sevdiði dev kaydýrak, týrmanma duvarý, futbol kale, basket potasý ve top havuzu gibi þiþme oyuncaklar bulunuyor.

Bu eðlenceli oyunlarýn yaný sýra çocuklar, yüzlerini boyatma ve karikatüriste karikatürlerini çizdirme þansýna da sahip olacak. Þenlikte, çocuklarýn her zaman ilgiyle izlediði illüzyon ve jonglör gösterileri düzenlenecek. Tahtabacak, ve tabii ki palyaço, beþ gün boyunca çocuklarýn yüzlerini güldürecek.Þenlik süresince led ekranda çeþitli interaktif oyunlar oynatýlacak. Kurulacak sahnede ise DJ eþliðinde dans yarýþmasý ve dev Jenga yarýþmasý düzenlenecek. Çikolata Atölyesi’nde “Ben de çikolata yaptým” deyin.

Þenliðin en lezzetli bölümü ise Çikolata Atölyesi olacak. Ülker Çikolata uzmanlarýnýn yardýmýyla deðiþik kalýplarda kendi çikolatalarýný yapacak olan çocuklar, bu çikolata ile þenlik alanýndan ayrýlacak. Atölyede kendi çikolatalarýný yapan çocuklara þef kepi ve “Ben de çikolata yaptým” logolu þef önlüðü hediye edilecek. Ayrýca Çikolata Þelalesi‘nden Ülker Çikolata ikram edilecek.

Þenlik alanýna girmek için, giriþteki satýþ noktalarýndan 10 liralýk çikolata dolu paketlerden satýn almak yeterli olacak. Bu paketlerden satýn alanlara, þiþme oyuncaklarda ve çikolata atölyesinde kullanmalarý amacýyla 20 adet bilet verilecek. Diðer aktiviteler ise alana giriþ yapan tüm çocuklara ücretsiz olacak. Çikolata satýþýndan elde edilen gelirin bir kýsmý ile Türkiye Eðitim Gönüllüleri Vakfý (TEGV)’na baðýþta bulunulacak.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen