ARA

OTA’ DAN DOZ MÖNÜ en lezzetli ve en uygun çözüm

OTA’ DAN DOZ MÖNÜ en lezzetli ve en uygun çözüm “Kararlýyým, bir an önce ideal kiloma kavuþmalýyým, ideal kilomu korumalýyým” diyorsanýz;


Fazla kilo sorunumuz varsa, harcadýðýmýz enerjiden daha az gýda almamýz gerekiyor. Önerilen diyet programlarýnýn temeli bu prensibe dayanýyor. Hangi doktora yada beslenme uzmanýn gidersek gidelim hemen hemen ayný þeyleri duyarýz. “Ne yiyorsanýz yarý yarýya azaltýn, hareketinizi iki katýna çýkartýn”.
Diyet yapmak denince; tadý tuzu olmayan, zevki keyfi kalmayan yemekler akla gelebilir. Diyet yapmak, kalorisi hesaplanmýþ, her besin gurubundan dengeli ve saðlýklý mönülerle, keyifle yenen öðünlerden oluþmuþ, ideal kiloya ulaþma çabalarý olmalýdýr aslýnda.

Diyet yemekleri olduðuna inanamýyorsunuz ! nefis ve keyifli ! Sous Vide (vakumlama) tekniði olan en saðlýklý beslenme tekniði ile hazýrlanýyor..Türkiye’ de ilk kez OTA’ nýn uyguladýðý farklý bir piþirme tekniði ile hem saðlýklý hem de keyifli, lezzetli diyet yapmak çok kolay. OTA’ dan DOZ MÖNÜ, Dünyada bir çok ülkede kullanýlan vakumlama tekniði ile, kalorisi hesaplanmýþ yað, tuz ve þeker ile besin deðerlerini kaybetmeden buhar ýsýsýnda piþiriliyor. Böylece kalorisi de düþük oluyor. Baharatlarla tatlandýrýlarak hem nefis hem de pratik olarak diyet yemeðiniz keyfe dönüþüyor, ayrýca ölçü de kaçýrýlmýyor.

Normal piþirme teknikleri olan, kavurma, kýzartma ve ýzgarada bile piþirme tekniðinden dolayý besin deðerleri kayba uðramaktadýr. Sous Vide tekniðinde ise tüm besin deðerleri yemeðin içinde kalarak yemekler çok lezzetli olmaktadýr. Özellikle Amerika’ da hem diyet yapanlarýn hem de saðlýklý beslenmek isteyen çalýþan kesimin çok fazla tercih ettikleri vakumlanmýþ, tazeliðini 1 ay koruyan hazýr yemekleri sadece 3 dakikada mikrodalga fýrýnda yada benmari usülü ýsýtarak hazýrlýyorsunuz.
DOZ MÖNÜ’ler sadece Diyet yapanlarýn deðil, saðlýklý beslenmek isteyen ve “akþam yemeðinde ne yapacaðým” diyen çalýþanlarýn da en büyük yardýmcýsý oluyor. Ota Güzellik merkezlerinin

Beþiktaþ, Etiler ve Bakýrköy þubelerinden akþam eve giderken uðrayýp, çok da ucuza alabileceðiniz doz mönülerle saðlýklý beslenmek ve fit kalmak mümkün oluyor. OTA DOZ MÖNÜ’ler, Ota Güzellik merkezlerinin diyetisyenleri tarafýndan özenle hazýrlanmýþ, kalorisi hesaplanmýþ, üzerinde doz sisteminin basitçe anlatýldýðý 3 çeþit yemeðin bulunduðu kaplardan oluþuyor. Balýktan, dönere, fasulyeden, patlýcan dolmaya hatta tatlýya kadar nefis lezzetleri bir araya getiriyor. Hem diyet yapanlar hem de saðlýklý beslenip fit kalmak isteyenler için lezzetli, ekonomik ve pratik OTA DOZ MENÜ’ler tüm dünyada olduðu gibi Türkiye’ de de alýþkanlýk yaratacaktýr.


Ayrýntýlý Bilgi için:

OTA TIP/GÜZELLÝK MERKEZLERÝ
www.ota.com.tr





COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen