ARA

Mövenpick Hotel "Masum Kaçamaklar"

Mövenpick Hotel Mövenpick Hotel Istanbul, Deniz Berdan tarafýndan hafif ve saðlýklý tariflerin öðretileceði “Masum Kaçamaklar” adlý kurslara ev sahipliði yapýyor.


Mövenpick Hotel Istanbul, Deniz Berdan tarafýndan hafif ve saðlýklý tariflerin öðretileceði “Masum Kaçamaklar” adlý kurslara ev sahipliði yapýyor.

Pastacýlýk okulundan mezun olduktan sonra Mövenpick Hotel Istanbul’da staj yapan Deniz Berdan, orijinali ile ayný lezzette ve keyifte fakat hafif ve saðlýklý tuzlu - tatlý kurabiyeler, kiþler, tart ve pastalarýnýn sýrrýný uygulamalý olarak vereceði kurslarda meraklýlarý ile paylaþacak.

4 Kasým, Salý günü 14.00 - 17.00 saatlerinde ve 15 Kasým, Cumartesi günü 15.00 -18.00 saatlerinde verilecek olan ilk kursta katýlýmcýlara, hafif tuzlu – tatlý kurabiyeler, kek ve muffin yapýmý öðretilecek, ayrýca yararlý ve pratik bilgiler de verilecek.

Aralýk ayýnda yapýlacak kurs ise çocuklar ve annelerine yönelik olacak ve yýlbaþý temalý bir kurs düzenlenecek.

Kurs bitiminde yapýlan hafif ve lezzetli kurabiye ve pastalarýn tadýmýndan sonra katýlýmcýlara sertifikalarý ile birlikte günün anýsýna özel olarak dizayn edilmiþ önlük hediye edilecek. Görünümü ve tatlarýyla fark yaratan kurabiye ve pastalarýn yapýmýný öðrenmek isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan

Yiyecek-Ýçecek ofisini arayýp kayýt yaptýrabilirler. Ücretin 120 YTL olarak belirlendiði kursun geliri, Istanbul Rotary Kulübü’nün bu yýlki aðaçlandýrma projesi kapsamýndaki 1000 adet fýstýk çamýnýn dikimi için kullanýlacak.


Ayrýntýlý Bilgi Ýçin: Mövenpick Hotel Istanbul-Buket Oðuz Tel: 0212 319 29 29
e-mail:[email protected]


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen