ARA

Limonata Çeþitleri

Limonata Çeþitleri Sýcak yaz günlerinde limonata çeþitleriyle serinleyin…


MAYDANOZLU LÝMONATA:

4 bardak için, 3 su bardaðý limon suyu, 1,5 su bardaðý su, 8 adet limon kabuðu, 4 çorba kaþýðý þeker, 200 gr. Maydanoz.

Maydanozlarý mutfak robotundan geçirin. Üzerine limon kabuklarýný ve ilave edin. Daha sonra limon suyunu ve suyu ekleyip karýþtýrýn. Hepsini tekrar robottan geçirin. Daha sonra buzla servis yapýn.

ÇÝLEKLÝ LÝMONATA:

4 bardak için, Yarým kilogram çilek, 4 yemek kaþýðý toz þeker, limon suyu.

Çilekleri, þekerle beraber mutfak robotundan geçirin. Her bardaða 3 yemek kaþýðý çilek püresi, 4 yemek kaþýðý limon suyunu ve þekerini sodayla servis yapýn.

NANELÝ LÝMONATA:

4 kiþilik, taze nane, 4 adet iri limon, 2 su bardaðý toz þeker, 1 litre içme suyu.

Naneyi mutfak robotundan geçirin. Limonlarýn kabuðuyla þekeri karýþtýrýn. Bu karýþýmý tülbentten geçirin. Üzerine limonlarýn suyunu ilave edin. Buzla servis yapýn.

ZENCEFÝLLÝ LÝMONATA:

5-6 bardak için, 5 adet limon kabuðu, 4-5 dal taze nane, 1 yemek kaþýðý bal (isteðe göre arttýrýlabilir), 5 adet limonun suyu, 1 silme çay kaþýðý zencefil, 5 su bardaðý su.

Limon kabuklarýný, naneleri ve balý mutfak robotundan geçirin. 5 adet limonun suyunu ve 1 silme çay kaþýðý zencefili bu karýþýma ilave edin. Karýþýmý tülbentten geçirerek süzün, üzerine 5 bardak su ilave edin.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen