ARA

Bu Yaz Perrier Kokteylleri ile Ferahlayýn

Bu Yaz Perrier Kokteylleri ile Ferahlayýn Cesur ve sýra dýþý iletiþim kampanyalarý ile dikkat çeken Perrier, birbirinden keyifli ve serinletici kokteylleri ile bu yaz serinlemek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.


Yoðun baloncuklu yapýsýyla hem ferahlatan hem de tazelenmeye yardýmcý olan Perrier, düþük sodyumlu yapýsý ile yüzde 100 doðal ve saðlýklý bir alternatif sunuyor. Ýçerdiði dengeli mineral yapýsý ile alkollü - alkolsüz kokteyllerde rahatlýkla kullanýlan Perrier’in dünyaca ünlü miksolojistler tarafýndan geliþtirilen kokteylleri denemeye deðer.

Taze çilek, hafif ekþi taze fesleðen, passion fruit ve Perrier’in muhteþem uyumuyla kendini þýmartmak ve serinletmek isteyenlerin tercihi “Passion by Perrier” kokteylleri, bu yazýn trendy içeçeði. Ýsterseniz alkollü isterseniz alkolsüz olarak hazýrlayabilirsiniz.

“PASSÝON BY PERRÝER” KOKTEYL MALZEMELERÝ

3 parça kesilmiþ çilek
3 yaprak taze fesleðen
1cl Monin passion fruit þurup
Buz
12cl Perrier

Önce, çilek ve fesleðeni bardakta güzelce ezin, böylece aromalar daha çok açýða çýkacaktýr. Sonra, Monin þurup, buz ve son olarak da Perrier’i ekleyin.

Passion fruit’un baharatlý aromasý, fesleðen ve çilek ile mükemmel bir uyum saðlarken, Perrier’in karýþýma en son eklenmesi ile de bütün aromalarýn tadý açýða çýkýyor. Karýþýmý dikkatlice karýþtýrdýktan sonra kokteyl bardaðýna dökün. Bardaðý yeþil elma ve taze nane ile süsleyin. Ýsteðe baðlý olarak 4 cl votka/rom/gin ilave edilebilir.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen