ARA

Tektekçi Bebek Þenliðinde

Tektekçi Bebek Þenliðinde Beþiktaþ Belediyesi tarafýndan bu sene yedincisi gerçekleþtirilecek Bebek Þenliði, 8,9 ve 10 Haziran tarihlerinde Bebek Parký’nda düzenleniyor.


Þenlikte yeme – içme, eðlence ve alýþveriþ standlarýnýn yaný sýra tüm gün çeþitli ekinliklere de yer verilecek. Bebek Þenliði bu sene gün boyunca sürecek konserlerle de renklenecek.

Tektekçi, þenliðin ilk günü olan 8 Haziran’dan itibaren, beðeninizi kazanan shot’larý ve yepyeni serinletici tatlarýyla Bebek Parký’nda yerini alýyor. Tektekçi standýnda ferahlatýcý meyve sularý, dondurmalar, taze meyveler ve alkollerle hazýrlanmýþ kokteyl shot’lar bulabilmeniz mümkün. Üç gün sürecek etkinlikte Tektekçi standýnda çeþitli sürprizler de sizi bekliyor olacak. Size de gün boyunca, güzel havanýn, müziðin ve yüzü aþkýn shot’ýn keyfini çýkarmak kalacak. Yazýn gelmesiyle birlikte aðýzlarýn tadýna tat katan taze þeftalili Griffin, taze kavun suyuyla hazýrlanan Minime, salatalýk ve karpuz suyuyla ferahlýk yarýþýný önde bitiren Anjinsan deneyebileceðiniz shot’lardan sadece birkaçý.

Sýcak havalarýn baþladýðý þu günlerde serinletici bir þeyler içip hafta sonunuzu renklendirmek istiyorsanýz Bebek Þenliðine ve Tektekçi standýna mutlaka uðrayýn…

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen