ARA

Karýþýk Meyve Sularý Yaz Kýþ Birçok Hastalýktan Koruyor

Karýþýk Meyve Sularý Yaz Kýþ Birçok Hastalýktan Koruyor Farklý meyve karýþýmlarýndan oluþan meyve sularý yüksek mineral ve bol vitamin içeriði ile yaz kýþ birçok hastalýða karþý koruma saðlýyor.


Uzmanlar, özellikle gribal ve enfeksiyonel hastalýklardan korunmak için karýþýk meyve suyu içilmesini öneriyor

Yýl boyu hastalýklardan korunmak ve saðlýklý bir hayat sürmek için güçlü bir baðýþýklýk sistemine sahip olmak gerektiðine dikkat çeken uzmanlar, karýþýk meyve sularýnýn vitamin ve mineral açýsýndan oldukça zengin olduðunu belirtiyor. Saðlýklý bir ara öðün olan meyve sularý, vucudu gün boyu zinde tutmaya yardýmcý oluyor.

Portakal, elma, viþne, kayýsý ve þeftali gibi birçok meyveyi bir arada barýndýran karýþýk meyve sularý B ve C vitamini, kalsiyum, demir, magnezyum, protein ve karbonhidratlar ile birçok hastalýða yakalanmayý önlüyor. Antioksidan özellikleri bulunan nar ve üzüm suyu barýndýran karýþýk meyve sularýnýn baðýþýklýk sistemini güçlendirdiði “Yetersiz ve dengesiz beslenme vücut direncini azaltarak enfeksiyonel hastalýklara davetiye çýkarýyor. Özellikle mevsim deðiþikliklerinde direncin düþmesi ile birçok gribal enfeksiyonla karþýlaþýyoruz. Bu hastalýklardan korunmak için ve tedavi sürecinde karýþýk meyve sularý büyük fayda saðlýyor” þeklinde konuþtu.

Hastalýk döneminde metabolizmanýn hýzlandýðýný ve toksinlerle birlikte vücuttan birçok besin öðesinin atýldýðýný sözlerine ekleyen Ýnanç, gerekli besin depolarýnýn yeniden tamamlanabilmesi için karýþýk meyve sularýnýn yararlý olabileceðini vurguladý. Hergün sabah ve günün ilerleyen saatlerinde içilecek iki bardak meyve suyu ile günlük enerji miktarýnýn dengelenebileceðine deðinen Ýnanç, ara öðün olarak karýþýk meyve sularýnýn tüketilmesinin faydalý olacaðýný iletti.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen