ARA

Protein Deposu Hindi Eti

Protein Deposu Hindi Eti Hem saðlýklý, hem de kýrmýzý et gibi lezzetli olan hindi etinin protein deposu olduðunu biliyor muydunuz?


Türkiye’nin gýda alanýnda lider markalarýndan olan Banvit, protein deposu olan hindi eti ürünleriyle sofralara lezzet katýyor.

Genelde yýlbaþý sofralarý ile anýlan hindi etinin düþük yað oranýna sahip olmasý ve önemli bir protein kaynaðý olmasý onu her gün yenilebilecek bir lezzet alternatifine dönüþtürüyor. Kalori, kolesterol düzeyinin düþük olmasý nedeniyle saðlýklý besinler arasýnda yer alan hindi eti, Türk damak tadýna da uygun. Mutfakta harikalar yaratan hanýmlarýn yaratýcýlýðý ile de sofralarda enfes lezzetler sunan hindi eti Banvit güvencesiyle tüketicilere sunuluyor.

Bütün hindiden hindi rosto, hindi drumstick, hindi göðüs, hindi but, hindi ýzgara tava, hindi kýyma, hindi kalça kuþbaþý, hindi ciðer, hindi biftek, hindi pirzola ve hindi külbasý gibi çok sayýda alternatif bulmak mümkün. Dilediðiniz hindi etini market ve kasaplarýn yaný sýra banvitburada.com üzerinden de güvenli bir þekilde temin edebilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen