ARA

Buðdayýn En Lezzetli Hali: Eriþte

Buðdayýn En Lezzetli Hali: Eriþte Makarnayý sevmeyen çocuk da yetiþkin de yoktur.


Piþirmesi kolay, lezzeti olay bu besinin yerli, lezzetli ve daha saðlýklý halidir eriþteler. Hele ki bizim gibi buðdayý ile övünen bir ülke olunca.

Unun sadesi, kepeklisi ya da tam buðday olanýný aldýk, köy yumurtasýný, güzel suyumuzu, doðal sebzelerimizi ekledik, elimizin lezetiyle yoðurduk. Açtýk, kestik. Kimini güneþte kimini fýrýnda kuruttuk, özenle paketledik. Hiçbir katký maddesi olmayan, geleneksel yöntemlerle yapýlmýþ doðal eriþtelerimiz sofralarýnýzda yerlerini almak için hazýr.

Çeþidimiz bol. Sosuna güvenenlere (sadece peynir ve ceviz de yeter), sade eriþte. Diyetteyim diyenlere kepekli eriþte. Sebze yemek / yedirmek isteyenlere domatesli, ýspanaklý, havuçlu kerevizli, ýsýrganlý eriþte. Hepsinin lezzeti içinde.

Ýster makarna olarak ister salata ister çorba. Dolabýnýzda ne malzeme varsa hepsi yakýþýr. Zaman dar olunca da hayat kurtarýr. Tavsiyemiz suyunu çektirerek haþlamanýz. Olur da su fazla gelirse, çorba suyunuz hazýr.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen