ARA

Kýþ Hastalýklarýndan Bol Su Ýçerek Korunun

Kýþ Hastalýklarýndan Bol Su Ýçerek Korunun Birçok hastalýðýn en yaygýn görüldüðü dönem olan kýþ mevsiminde vücudumuzun ihtiyacý olan miktarda su tüketmeyi ihmal etmek hastalýklara davetiye çýkarýyor.


Bu dönemde yetersiz su tüketimine baðlý olarak, kilo artýþý da saðlýðýmýzý tehdit ediyor. Ýçme suyunu en güvenilir ve kolay þekilde tüketici ile buluþturmayý amaçlayan Waternet, kýþ aylarýnda yeterli su tüketimine önem verenlerin hayatýný kolaylaþtýrýyor.

Kýþ mevsimi, iklimsel, sosyal ve fiziksel deðiþikliklere baðlý olarak hastalýklarýn en yaygýn olduðu dönem. Bu dönemde vücudumuzun ihtiyacý olan miktarda su tüketmeyi ihmal etmek ise çok sýk yaptýðýmýz hatalardan biri ve hastalýklara davetiye çýkarýyor. Uzmanlar, kýþ aylarýnda hastalýklarýn en önemli sebebinin dengesiz beslenme ve yetersiz su tüketimi olduðunu ifade ediyor.

Kýþ mevsiminde yetersiz su tüketimi, vücut ýsýsýnýn kontrol altýna alýnmasýný güçleþtirerek dengesiz beslenmeye, özellikle de bol kalorili gýdalarý daha çok tüketmeye yol açýyor. Ayrýca kýþ aylarýnda birçok kiþide görülen kilo artýþýnýn baþlýca nedenleri arasýnda da yeterince su içmemek yer alýyor. Hastalýklardan kurtulmak ve formda kalmak için diðer mevsimlerde olduðu gibi kýþ aylarýnda da günde en az 2 litre su içmek gerekiyor.

Taze Ýçme Suyuna Ulaþmanýn En Kolay Yolu

“Taze Ýçme Suyuna Ulaþmanýn En Kolay Yolu” sloganýyla içme suyunu en güvenilir ve kolay þekilde tüketici ile buluþturmayý amaçlayan Waternet, kýþ aylarýnda saðlýklý su tüketimine önem verenlerin hayatýný kolaylaþtýrýyor. Waternet’in þýk tasarýmlý su arýtma cihazlarý, soðuk kýþ günlerinde evinizde ya da iþyerinizde ürettiðiniz suyla toksinlerden arýnmanýzý ve tazelenmenizi saðlýyor.

Waternet Genel Müdür Yardýmcýsý Aydýn Bolkar, damacana suya göre daha saðlýklý olmasýyla ve sunduklarý benzersiz hizmet kalitesiyle fark yaratan Waternet’e talebin giderek arttýðýna dikkat çekti.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen