ARA

Bitkilerin Ýyiliðiyle H3N2 Virüsünden Korunun

Bitkilerin Ýyiliðiyle H3N2 Virüsünden Korunun Geçtiðimiz yýl ülkemizde 1 milyon kiþiyi hasta eden, önümüzdeki dönemde 6 milyon kiþiyi hasta etmesi beklenen H3N2 virüsüne karþý korunmak için baðýþýklýk sistemini güçlendirmek büyük önem taþýyor.


Virüs hücreye yerleþmeden, yani grip olmadan önce bitki çaylarýyla baðýþýklýk sistemi kuvvetlendirildiði zaman hastalýða yakalanma ihtimali minimuma iniyor.” diyor.

Kalabalýk ve havasýz ortamlarda uzun süre bulunmanýn virüse karþý korunmayý engelleyerek hastalýklara davetiye çýkardýðýný belirtiyor ve ekliyor ‘Kalabalýk ve hijyensiz olan ortamlardan uzak durmak tek baþýna elbette yeterli deðil. Vücut direncinizi arttýrýp baðýþýklýk sisteminizi güçlendirmek için bitki çaylarýndan düzenli olarak destek almanýz gerekiyor.’

H3N2 virüsüne karþý her gün 2 poþet adaçayý, 2 poþet ýhlamur çayý ve zencefil karýþýmýný çay olarak tüketmeyi öneren Prof Dr. Yeþilada, “Bu karýþýmlarý düzenli tüketirseniz, bitkilerin iyiliði sayesinde kendinizi gripten korumuþ olursunuz.” diyor.

Soðuk algýnlýðýnýn ilk belirtilerinde ve grip enfeksiyonu geçirildiðinde ayrýca melisa bitkisi, antiviral etkisiyle kýþýn baðýþýklýk sisteminizi güçlendirir.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen