ARA

Ýstediðiniz Kadar Deðil Ýhtiyacýnýz Kadar Yiyin!

Ýstediðiniz Kadar Deðil Ýhtiyacýnýz Kadar Yiyin! Son yýllarda sayýsý gittikçe artan diyet metotlarý ve yaratýcýlarýyla markalaþmýþ diyetler arasýnda size en uygun olanýna karar vermekte zorlanýyor musunuz?


Oysa en iyi yol, bildiðiniz yol olabilir; Rafinera, günlük kalori ihtiyacýnýz için en uygun menüyü hazýrlýyor ve sizi kafa karýþtýran tüm diyetlerden azade kýlýyor!

Yaz geliyor ve kadýnlar baþta olmak üzere herkes yazýn iyi görünmek telaþýnda. “Hangi diyeti yapsam, nasýl kilo versem?” diye baþlayan macera, “Bugün ne yesem?” sorusuna takýlýp kalýyor. Ve tabii diyetimize uygun yiyeceklere ulaþabilme sorunu da diyetin önündeki en büyük engel olarak karþýmýza çýkýyor.

Rafinera, De-Light ve Fit&Well beslenme planlarýyla günlük kalori ihtiyacýnýza uygun ve sizi amacýnýza ulaþtýracak menüler hazýrlýyor. 1.100 ile 1.900 kalori arasýnda deðiþen menülerde yer alan 3 ana ve 2 ara öðünden oluþan tüm günlük yemekleriniz 5 öðün her gün siz neredeyseniz oraya ulaþtýrýlýyor. Tek yapmanýz gereken, www.rafinera.com adresinden günlük ne kadar kaloriye ihtiyacýnýz olduðunu hesaplamak!

Yaþ, boy, kilo, fiziksel aktivite, vücut tipi, genel saðlýk durumu ve diyetinizin amacýna göre deðiþiklik gösterebilen günlük kalori hesaplamalarý, kiþiye özel yapýlýyor. Bu kriterler ýþýðýnda Rafinera'nýn diyetisyeni tarafýndan belirlenen günlük kalori ihtiyacýnýzý karþýlayan menüler hazýrlanýyor. Ve cevizli kuru incir dolmasýndan, kabak mücvere; Burguny köftesinden çikolata soslu muz dilimlerine tüm yemekleriniz sabah kahvaltýsýndan akþam yemeðine kadar öðünler halinde planlanýyor ve tüketilmeye hazýr halde size ulaþtýrýlýyor.

Rafinera’nýn menüleri, sadece kalori hesabýna dayanmamasýyla da dikkat çekiyor. Alýnan kalorinin karbonhidrat, protein ve yað oranlarý ile gün içerisindeki daðýlýmý kilo verme hedefine ulaþmadaki en önemli etkenler olarak menülerdeki belirleyici unsurlarý oluþturuyor. Beslenme programýnda yer alan besinlerin birlikte tüketilmeye uygunluðu, metabolizmadaki olumlu etkileri ve öðün saatlerine göre deðiþen gereksinimler gözetilerek hazýrlanan menüler, diyetinize istikrar kolaylýðý ve saðlýk katýyor.

Gün içinde alýnmasý gereken enerjiyi, daha fazla öðüne bölmenin faydalarýna odaklanan Rafinera, planlý beslenme modeliyle kan þekeri regülasyonunuzu saðlayarak daha az acýkma hissi duymanýzý hedefliyor. Bu nedenle öðünlerin düzenli olarak tüketilmesi ve az az, sýk sýk beslenme prensibiyle hareket eden Rafinera, gün boyunca ne yiyeceðinizi bilmenizi ve bu yiyeceklerin hemen elinizin altýnda olmasýný saðlayarak; diyet ile ilgili en büyük problemi aþmanýza yardýmcý oluyor.

Uygun Diyet Menüleri, Uygun Fiyatlarla

Rafinera'nýn, 1.100 - 1.500 kkal/gün özellikli De-Light ve 1.600 - 1.900 kkal/gün özellikli Fit&Well beslenme planlarý günlük 20 TL'den baþlýyor. Her biri özenli hesaplamalar yapýlarak ve önemli kriterler göz önüne alýnarak hazýrlanan menülerin fiyatlarý arzu edilen öðünlere göre deðiþiklik gösteriyor.
Siz de saðlýklý ve lezzetleri yemeklerinizi her sabah kapýnýzdan teslim alarak, diyetinizin keyfini Rafinera konforunda sürdürün.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen