ARA

Burcuna Göre Pizzaný Seç!

Burcuna Göre Pizzaný Seç! Burçlara göre pizza….


Koç: Abur cubur yemeye bayýlýrlar. Süt ürünleri, zeytin, domates, ceviz, ýspanak ve yeþillikler Koç burcunun listesinde bulunmasý gereken yiyeceklerdir.

Boða: Yemek yemeðe düþkünlükleri ile tanýnýrlar. Protein aðýrlýklý beslenmelerinde fayda vardýr. Özellikle beyaz etli ürünleri tercih etmelidirler.

Ýkizler: Baharatlý yiyeceklerden uzak dururlar. Peynir, havuç, brokoli, badem, portakal ve greyfurt Ýkizler burcunun vazgeçilmez besinleri arasýndadýr.

Yengeç: Kalsiyuma ihtiyaç duyarlar. Peynir, yoðurt, lahana, domates, salata, bol miktarda sebze yemelidirler.

Aslan: Yemek Aslanlar için adeta bir zevk haline gelmiþtir. Magnezyum fosfattan yoksun kalmamalýdýrlar. Bu yüzden deniz ürünleri, yumurta, bal, badem, ceviz bolca tüketmelidirler.

Baþak: Baþaklar’ýn dengeli beslenmeleri gerekir. Buðday, çavdar, peynir, elma, armut, yeþil sebzeler ve zeytin vazgeçilmezleri arasýndadýr.

Terazi: Tahýllý ürünleri tercih etmeleri gerekir. Süt ürünleri, çavdar, buðday, biber, kýrmýzý et Terazi burçlarýnýn her zaman listesinde olan yiyeceklerdir.

Akrep: Burcun vazgeçilmezleri arasýnda peynir vardýr. Hemen her þeyi peynir ile yiyebilirler. Ayrýca Akrep su burcudur. Bu yüzden deniz ürünlerini de sýk sýk tüketmelidirler.

Yay: Boðazýna düþkünlükleriyle bilinirler. Farklý tatlardan hoþlanýrlar. Kýrmýzý et ürünleri, yemekten en çok hoþlandýklarý lezzetler arasýndadýr. Saðlýklarýný korumak için sebze ve yeþillik de listelerinde olmalýdýr.

Oðlak: Oðlaklarýn hassas kýsýmlarý kemikleri ve derileridir. Bu yüzden kalsiyum ve protein ihtiyaçlarý fazladýr. Süt ürünleri, deniz ürünleri, yumurta ve limon sýkça tüketmesi gereken yiyecekler arasýndadýr.

Kova: Gurme bir damak zevkine sahiptirler. Birkaç farklý lezzeti karýþtýrarak tüketmeyi severler. Kýrmýzý ete karþý düþkünlükleri vardýr.

Balýk: Tüm burçlar arasýnda en hassas olanýdýr. Deniz ürünlerini ve yeþillikleri severler. Genelde fazla karýþýk olmayan yiyecekleri tüketmeyi tercih ederler.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen