ARA

Emziren Annelere Özel Çorba

Emziren Annelere Özel Çorba Her zaman yediklerimize özen göstermeliyiz.


Fakat bazý durumlarda yediklerimize verdiðimiz özenin fazla olmasý gerekebiliyor. Hele ki hamileyseniz ya da emziren anneyseniz yedikleriniz sizin ve onun için çok önemli oluyor. Biz de bundan yola çýkarak emziren anneler için özel çorba hazýrladýk ve tarifini sizlerle paylaþýyoruz...

Malzemeler:
100 gram dana biftek
1 çay bardaðý dolusu arpa
2 yemek kaþýðý zeytinyaðý
1 orta boy soðan
3 orta boy domates
2 orta boy havuç
4 su bardaðý su
1 silme çay kaþýðý karabiber
1 silme çay kaþýðý tuz
½ çay bardaðý ince kýyýlmýþ fesleðen
Hazýrlanýþý:
Suda bifteði haþlayýnýz. Bifteðin haþlanmasýna yakýn arpayý ilave ediniz. Biftek haþlandýktan sonra, bifteði sudan alýnýz, ince þeritler halinde doðrayýnýz. Tekrar et suyunun içine ekleyiniz. Havuçlarý soyunuz, küp küp doðrayýnýz. Domatesleri soyunuz, çekirdeklerini ayýrarak rendeleyiniz. Soðaný soyunuz, rendeleyiniz. Bir yemek kaþýðý zeytinyaðýnda yakmadan rendelenmiþ malzemeleri ve fesleðeni hafifçe çeviriniz. Bütün malzemeleri suyun içerisine ilave ediniz. Sebzeler yumuþayýncaya kadar 20 dakika orta ateþte piþiriniz. Taneli olarak veya blendarden geçirerek süzülmüþ olarak tüketebilirsiniz.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen