ARA

Brokoli Kanser Savar Bir Bitkidir

Brokoli Kanser Savar Bir Bitkidir Son yýllarda en önemli saðlýklý gýda geliþmelerinden biri olan brokoli filizinin, yoðun vitamin ve minerallerin yanýsýra çok güçlü anti-kanserojen madde olan “Sulphoraphane” içermesiyle en güçlü kanser savaþçýsý bitkilerden biri olduðu belirtildi.


Ege Üniversitesi Týp Fakültesi Tülay Aktaþ Onkoloji Hastanesi Ýç Hastalýklarý ve Týbbi Onkoloji Uzmaný Doç. Dr. Canfeza Sezgin, “Sulphoraphane”ýn sadece kanser hücrelerini deðil, kanser kök hücrelerini de yok ettiðini açýkladý. Yeditepe Üniversitesi Eczacýlýk Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Anabilim Dalý Baþkaný Prof.Dr. Erdem Yeþilada ise “ Brokoli etkisini vücutta faz II detoksifikasyon enzimlerini (glutatyon-S-transferaz) uyararak gösterirler.” diyerek “Brokolivücutta meydana gelen zararlý maddelerin (metabolitler) etkisiz hale dönüþtürülerek böbreklerden atýlmasýný saðlayan vücudun savunmacý, temizlikçi elemanlarýný desteklerler. Tamamen bir destek kuvveti. Bu etkileri bilimsel olarak ortaya konulmuþ, gerek klinik çalýþmalar ve gerekse saha çalýþmalarý ile doðrulanmýþtýr.”dedi.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen