ARA

MSA Kasým Ayýnda Mutfak MeraklýlarýnaYepyeni Fýrsatlar Sunuyor

MSA Kasým Ayýnda Mutfak MeraklýlarýnaYepyeni Fýrsatlar Sunuyor Milli Eðitim Bakanlýðý onayý ve City & Guilds akreditasyonu ile uluslararasý mesleki yeterlilik diplomasý veren Türkiye’nin ilk ve tek aþçýlýk okulu Mutfak Sanatlarý Akademisi (MSA), yoðun ilgi gören workshop ve eðitim programlarýna devam ediyor.


Mutfakta ustalaþma imkaný saðlayan “Mutfakta 8 Hafta” ve “Modern Yorumlarla Türk Mutfaðý” gibi kapsamlý eðitim programlarýnýn yaný sýra, “Balýklar ve Kabuklular”, “Ýtalyan Mutfaðý”, “Uzakdoðu Mutfaðý” gibi farklý lezzetlerin inceliklerini öðreten günlük programlar ve sadece lezzete deðil sunuma da önem verenler için “Yemek Stilistliðine Giriþ” eðitimi, Kasým ayýnda mutfak sanatlarýna ilgi duyanlarý bekliyor.

Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel aþçýlýk okulu Mutfak Sanatlarý Akademisi, Kasým ayýnda da ilgi çekici workshop ve eðitim programlarý düzenlemeye devam ediyor. Mutfakta profesyonelleþmek isteyenler için “Mutfakta 8 Hafta”, Türk yemeklerine yeni yorumlar getiren “Modern Yorumlarla Türk Mutfaðý”, farklý kültür ve mutfaklardan birbirinden çekici lezzetleri MSA þeflerinden öðrenmek isteyenler için “günlük programlar” kaçýrýlmayacak fýrsatlarla dolu. Özellikle “Balýklar ve Kabuklular” eðitimi, deniz ürünlerinin sofralarý süslediði kýþ aylarýnda mükemmel lezzetler yaratma imkâný sunuyor.

8 haftada lezzet uzmaný

MSA, “Mutfakta 8 Hafta” programý ile gerçek bir þef gibi ustalaþma imkâný sunuyor. 11 Kasým – 30 Aralýk tarihleri arasýnda Pazar günleri 10:00–14:00 saatleri arasýnda gerçekleþtirilecek olan “Mutfakta 8 Hafta” programýnda soslar, çorbalar, et çeþitleri ve piþirme teknikleri, tavuk piþirme yöntemleri, party foods, tapas çeþitleri, Uzak Doðu yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve piþirme teknikleri, taze makarna hazýrlama eðitimleri veriliyor. Programýn ücreti 1650 TL.

“Mutfakta 8 Hafta-Pastacýlýk” programý ise 9 Kasým-28 Aralýk tarihlerinde her Cuma 10:00-14:00 saatleri arasýnda yapýlacak. Kurabiye, tart, kiþ, pie, ekmek, kek, pasta, custard ve choux hamuru, çikolata gibi enfes lezzetlerin yer aldýðý programýn ücreti 1300 TL.

Poz veren yemekler

MSA, Kasým ayýnda bir farklýlýk yaparak sadece tadýyla deðil profesyonel sunum teknikleriyle de göz kamaþtýran yemekler hazýrlamak isteyenler için 23-24 Kasým tarihlerinde 2 günlük “Yemek Stilistliðine Giriþ” workshop’u düzenliyor. Renk ve tarzlarýyla uyumlu yemek, tabak ve renk kompozisyonlarý tasarlayarak, onlarý en doðru þekilde fotoðraflamak isteyenler için, MSA Profesyonel Aþçýlýk Eðitmen Þefi Özgür Önol ve yemek stilisti ve fotoðrafçýsý Bahar Kitapçý’nýn vereceði bu eðitim kaçýrýlmaz bir fýrsat sunuyor. Yemek Stilistliði setinin hediye edildiði workshop’un ücreti 520 TL.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen