ARA

Msa Lezzet Ustasý Olmak Ýsteyenler Ýçin Yaza Özel Kaçýrýlmayacak Workshop ve Programlar

Msa Lezzet Ustasý Olmak Ýsteyenler Ýçin Yaza Özel Kaçýrýlmayacak Workshop ve Programlar Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel aþçýlýk okulu Mutfak Sanatlarý Akademisi, profesyonel eðitimlerin yaný sýra düzenlediði workshop ve programlar ile lezzet ustalýðýnýn kapýsýný aralýyor.


Önümüzdeki yaz aylarýnda düzenlenecek olan “BBQ Partisi”, “Ýtalyan Mutfaðý”, “Tapas” ve “Vazgeçemediklerimiz” workshoplarýnýn yaný sýra “Mutfakta 8 Hafta” ve “Modern Yorumlarla Türk Mutfaðý” baþlýklý kapsamlý eðitim programlarý da lezzetseverler için kaçýrýlmayacak fýrsatlar olacak.

Milli Eðitim Bakanlýðý onayý ve City & Guilds akreditasyonu ile uluslararasý mesleki yeterlilik diplomasý veren Türkiye’nin saygýn yiyecek-içecek eðitim merkezi Mutfak Sanatlarý Akademisi (MSA), Temmuz ayýnda yine lezzet dolu workshop ve programlar düzenliyor. Temmuz ayýnda düzenlenen 5 workshop, MSA’nýn deneyimli uzmanlarý ile lezzetseverleri birer günlük eðitimlerde buluþturacak.

BBQ Partisi, 7 Temmuz Cumartesi günü MSA bahçesinde düzenlenecek. MSA’nýn eðitmen þefleri özellikle yaz aylarýnda çok tercih edilen barbeküde et tavuk piþirme tekniklerini öðretecek. (160 TL)

Ýtalyan Mutfaðý, 7 ve 9 Temmuz tarihlerinde iki ayrý workshop olarak düzenlenecek ve katýlýmcýlar Ýtalyan Mutfaðý’nýn birbirinden farklý lezzetlerini öðrenme þansý yakalayacak. (Her biri 130 TL)

Vazgeçemediklerimiz, 12 Temmuz’da düzenlenecek ve restoranlarda en çok sipariþ verilen tatlar arasýnda yer alan ‘Karidesli sezar salata’, ‘Porçini mantarlý risotto’, ‘Cafe de Paris soslu bonfile’ ve ‘CrémeBrulée’ MSA þeflerinin benzersiz yorumlarýyla katýlýmcýlara sunulacak. (130 TL)

Tapas ise 14 Temmuz’da benzersiz Ýspanyol lezzetlerini, MSA uzmanlýðýyla öðrenme imkaný saðlayacak. (130 TL)

MUTFAKTA LEZZET DOLU 8 HAFTA

Kendi evinde lezzet uzmaný bir aþçýbaþý olmak isteyenler için düzenlenen “Mutfakta 8 Hafta” programýnda profesyonel þefler, tüm mutfak tekniklerini öðretecek. ‘Býçak Kullanma Teknikleri’, ‘Soslar ve Çorbalar’, ‘Et Çeþitleri ve Piþirme Teknikleri’, ‘Tavuk Piþirme Yöntemleri’, ‘Parti Yiyecekleri ve Tapas Çeþitleri’, ‘Uzakdoðu Wok Yemekleri, PadThai ve Noddle Piþirme Teknikleri’, ‘Deniz Ürünleri Seçme, Temizleme ve Piþirme Teknikleri’ ile ‘Taze Makarna Hamuru Hazýrlama, Makarna Soslarý ve Risotto Yapýmý’ derslerinin yer aldýðý program 4 Temmuz – 29 Aðustos tarihleri arasýnda düzenlenecek. Programýn ücreti 1500 TL.

KLASIK TÜRK LEZZETLERINE MODERN YORUM

Türk mutfaðýnýn klasikleþmiþ lezzetlerine modern bir bakýþ getiren “Modern Yorumlarla Türk Mutfaðý” programýnda ‘Çorbalar’, ‘Salata ve Mezeler’, ‘Börek ve Hamur Ýþleri’, ‘Et Yemekleri’, ‘Zeytinyaðlýlar’, ‘Deniz Ürünleri’, ‘Sebze Yemekleri’ ve ‘Tatlýlar’ yer alýyor. ‘Hünkar Beðendi’, ‘Uskumru Dolmasý’, ‘Çerkez Tavuðu’, ‘Özbek Pilavý’, ‘Ev Yapýmý Baklava’ gibi doyumsuz tatlarýn yapýlacaðý programýn ücreti 1300 TL.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen