ARA

Msa’dan Mutfak Severlere Nisan Önerileri

Msa’dan Mutfak Severlere Nisan Önerileri Nisan ayýnda Mutfak Sanatlarý Akademisi (MSA) Workshop Mutfaðý’nda sunuluyor.


Türkiye’nin uluslararasý diploma sunan ve Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan onaylý tek profesyonel aþçýlýk eðitim akademisi Mutfak Sanatlarý Akademisi (MSA); uluslararasý mesleki eðitim programlarýnýn yaný sýra; mutfak meraklýlarýna yönelik olarak eðitmen þefler eþliðinde düzenlenen birbirinden keyifli workshop’larý ile de ilgi çekiyor. MSA, Nisan ayý programýnda; klasik haline gelen workshop’larýnda eþsiz deneyimler yaþatmanýn yaný sýra; Ýtalyan Mutfaðý'nýn muhteþem lezzetlerinden baþlayarak katýlýmcýlarý kendi mutfaðýnýn þefi olma keþfine çýkarýyor.

ÝTALYAN MUTFAÐI’NIN EÞSÝZ TARÝFLERÝYLE TANIÞIN…

Dünyanýn en ünlü mutfaklarýný, þefler eþliðinde katýlýmcýlarýn deneyimine sunan MSA’da Nisan ayýnda, Ýtalyan Mutfaðý baþrolde. Workshop’larda hazýrlanacak birbirinden lezzetli Ýtalyan menülerinde 'ýspanak yataðýnda domatesli sote karides', 'tatlý biberli Toscana çorbasý', 'Amaretto mousse' gibi özel tarifler bulunuyor.

HIZLI PÝÞÝRÝLEN LEZÝZ YEMEKLER…

Çin Mutfaðý'nýn sebze ve etlerini özel 'wok' tavada, az yaðda, hýzla karýþtýrarak piþirme tekniði “Stir Frying” kýsa zamanda leziz yemekler yapýlmasýna olanak tanýyor. Bu piþirme yönteminin öðrenilebileceði 'Stir Frying Tekniði ve Wok Yemekleri Workshop’ý da MSA’nýn Nisan ayý programýnda yer alýyor.

KENDÝ MUTFAÐINIZIN ÞEFÝ OLMAYA HAZIRLANIN…

MSA'nýn mutfakta kuvvetli bir altyapýya sahip olmak, doðru tekniklerle profesyonel þefler gibi yemek piþirebilmek isteyenler için özel olarak sunduðu “Mutfakta 8 Hafta” eðitim programý Nisan 2012'de baþlýyor. "Mutfakta 8 Hafta" bir aþçýnýn teknik bilgisine sahip olarak, amatör aþçýlýk keyfini daha ileri seviyeye taþýma imkâný sunuyor.

MUTLULUK FABRÝKASI ÇÝKOLATALAR WORKSHOP’I ÝLE MUTFAKLAR ÇÝKOLATAYA BULANACAK!

Nisan ayýnda ayrýca özel bir çikolata workshop’ý kendini þýmartmayý sevenleri MSA'da bekliyor. Bu keyifli workshopta katýlýmcýlar MSA’nýn eðitmen þeflerinden çikolata hazýrlama tekniklerini, truffle ve dolgu uygulamalarýný öðrenme fýrsatýný yakalayacak.

YORGUNLUÐU VANÝLYA KOKULARI ÝÇERÝSÝNDE ATMAK...

MSA, kendi evinin pastacýsý olmak isteyenleri de unutmuyor. Özel olarak sunduðu “Cumartesi Pastasý” workshop’ý pastacýlýk hünerlerini sergilemek ve evdekileri þaþýrtmak isteyenleri mutfaða bekliyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen