ARA

Mascarpone-Le Provolizie-Pecorino Pepato

Mascarpone-Le Provolizie-Pecorino Pepato Orijinal Ýtalyan peynirleri...


Ýtalya’da yapýlan Tramisu’larýn içinde mutlaka ve sadece mascarpone peyniri var. ZANETTÝ marka MASCARPONE peyniri ile harika Ýtalyan tatlýlarý yaratabilirsiniz. AURICCHIO marka Ýtalyan fondü peyniri LE PROVOLIZIE, kendi çömlek kabý içerisinde fýrýnlanarak keyifli bir yemeðe dönüþüyor. Karabiber taneleri ile zenginleþtirilen koyun peyniri Auricchio marka PECORINO PEPATO, yýllanmýþ þaraba eþlik eden peynir tabaklarýnýn baþtacý; üstelik risotto, pizza ve makarnalara da çok yakýþýyor.

Orijinal ve yüksek kaliteli Ýtalyan peynirlerinin tadý, sýradan peynirlerinkinden çok farklý. Gurmelerin vazgeçemediði bu lezzetleri mutlaka denemelisiniz.

ZANETTÝ MARKA MASCARPONE, GERÇEK TÝRAMUSU ÝÇÝN SIRRINIZ

Ýtalya’nýn Lombardi bölgesinde 16.yy’dan beri üretilmekte olan Mascarpone peyniri, lezzeti, kremamsý kývamý nedeniyle özelikle tatlýlarýn baþ tacý olmuþ. Ýnek sütünden elde edilen bu taze peynir için inekler özel ot ve çiçeklerle besleniyor. Ýtalya’da yapýlan Tiramisu’larýn içinde mutlaka ve sadece Mascarpone peyniri var. Krema kývamýndaki Mascarpone peyniri pasta, dondurma ve benzeri tatlýlara da çok yakýþýyor. Zanetti marka Mascarpone peynirini likör, þeker, çikolata, yumurta gibi malzemelerle zenginleþtirilip enfes tatlýlar yaratmak çok kolay.

Bu arada unutmayýn ki, Mascarpone peynirinin kullaným alaný tatlýlarla sýnýrlý deðil… Mascarpone peynirini Risottolar’da tereyað yerine veya yemeklerde krema yerine kullandýðýnýzda çok daha lezzetli sonuçlar elde ediyorsunuz. Zanetti marka Mascarpone peynirini tek baþýna yediðinizde ise bir daha sýradan bir krem peyniri yemek istemeyeceksiniz. Bal-kaymaða yeni bir alternatif olarak mascarpone ile en sevdiðiniz reçeli deneyebilirsiniz.

ZANETTÝ marka Mascarpone artýk 250gr’lýk yeni ambalajýnda Macro Center, Migros ve Mania Gurme maðazalarýnda sizi bekliyor.

AURICCHIO’DAN ÝTALYAN FONDÜSÜ LE PROVOLIZIE; ÇÖMLEÐÝ ISITIN TADINI ÇIKARIN…

Ýtalya’da 1800’lerden beri peynircilikle uðraþan AURICCHIO firmasý, Ýtalyan fondü peynirini terra cota ýsýtma kabý ile birlikte sunuyor. Bu orijinal fikir, çok basit ve çok hýzlý þekilde evinizde fondü keyfi yapmanýzý saðlýyor. Ýnek sütünden elde edilen Geleneksel Ýtalyan Provolone peynirinin çömlekteki bu halini aperatif veya ana yemek olarak tüketebilirsiniz. Daha da lezzetli hale getirmek için kekik, karabiber, biberiye, fesleðen gibi otlar veya domates, pesto sos gibi soslar ekleyip birkaç dakika fýrýnlayarak peynirinizi bir yemek þölenine dönüþtürebilirsiniz.

AURICCHIO marka Ýtalyan fondü peyniri Le Provolizie, çömlek ambalajýnda þimdi Macro Center ve Migros ve Mania Gurme maðazalarýnda sizi bekliyor.

AURICCHIO MARKA KARABÝBERLÝ KOYUN PEYNÝRÝ PECORINO PEPATO’YU YILLANMIÞ BÝR ÞARAPLA DENEMELÝSÝNÝZ

% 100 Sicilya koyunlarýnýn saf sütünden üretilen bu gurme peynir, içine cömertçe serpilen karabiber taneleri ile öyle uyum içinde ki aklýnýzý basýnýzdan alabilir. Her tür risotto, pizza ve makarna üzerine rendeleyerek yemeðinizi lezzetlendirebilirsiniz.

AURICCHIO marka Karabiberli koyun peyniri Pecorino Pepato, peynir tabaklarýnýn da vazgeçilmezi. Rocca delle Macie’nýn tek bað üzümlerinden yapýlan Tenuta Sant’Alfonso Chianti Classico þarabý ile Pecorino Pepato’nun uyumuna bayýlacaksýnýz.

AURICCHIO marka Pecorino Pepato, Macro Center ve Migros ve Mania Gurme maðazalarýnda sizi bekliyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen