ARA

Diyet Yemekler Hiç Bu Kadar Ýþtah Açýcý Olmamýþtý

Diyet Yemekler Hiç Bu Kadar Ýþtah Açýcý Olmamýþtý Browni, börek yiyorum ve zayýflýyorum...


MFB’nin kek, börek, kurabiye, lahmacun, lazanya, pizza, browni, muffin, cheese cake ve daha birçok farklý lezzetten oluþan saðlýklý, lezzetli, az yaðlý ve düþük kalorili ürünleri diyet listenizin vazgeçilmezi olacak.

Kiþiye özel saðlýklý beslenme programlarý hazýrlayan MFB, saðlýðýna dikkat etmek isterken yüksek kalorili tatlardan vazgeçemeyenlere vicdan azabý çekmeden keyifle yiyebilecekleri lezzetli ve hafif alternatifler sunuyor.

MFB’ nin düþük kalorili ana yemekleri, kekleri, muffinleri, pilavlarý, makarnalarý, salatalarý, sandviç ve wraplerini doya doya yiyip ideal kilonuza yaklaþýrken ayný zamanda enerjiniz artacak, sindirim sisteminiz rahatlayacak ve cildiniz canlanacak.

Birbirinden lezzetli 170 çeþit MFB ürününden dilediðinizi günlük besin ihtiyacýnýza göre seçerek, kendi saðlýklý yemek listenizi oluþturabilirsiniz. Bunun yaný sýra, davetlerinizde sunacaðýnýz özel lezzetleri de MFB’nin perakende ürünleri içerisinden belirleyip dostlarýnýzla paylaþabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen