ARA

Vitamin Deposu Kivi Gripten Koruyor...

Vitamin Deposu Kivi Gripten Koruyor... Gribal enfeksiyonlarýn arttýðý bugünlerde, soðuk algýnlýðýndan korunmak önemli.


Uzmanlar, baðýþýklýk sisteminin güçlendirilmesi için, vitamin deposu kivinin bolca tüketilmesini öneriyor. Dondurucu soðuklar, gribal enfeksiyonlarý da beraberinde getiriyor. Hastaneler, soðuk algýnlýðý þikayetiyle baþvuranlarla dolu. Uzmanlar, soðuk algýnlýðýndan korunmak için, baðýþýklýk sisteminin güçlendirilmesi gerektiðini belirtiyor. Kivi içerdiði C vitaminiyle iþte tam bu noktada öne çýkýyor.

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yýlmaz kivinin faydalarýný þöyle anlatýyor: "Hazmý kolay bir meyve, yedikten sonra sindirim sistemini zorlamýyor. Ýkincisi de ihtiva ettiði vitamin ve minerallerin yüksek düzeyde oluþu. Kivi soðuk kýþ günleri için gerekli bir C vitamini deposudur. E vitamini ihtiva eder. Özellikle küçük yaþlardaki çocuklar ve kadýnlar için gerekli kalsiyum yönünden zengin bir meyvedir. Kalsiyum dýþýnda magnezyum ve fosfor yönünden de kivi tam bir mineral deposudur" dedi.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen