ARA

Saðlýklý Yemek Hiç Bu Kadar Lezzetli Olmamýþtý!

Saðlýklý Yemek Hiç Bu Kadar Lezzetli Olmamýþtý! MFB’ den ister size özel hazýrlanmýþ haftalýk paket menülerden alabilir, isterseniz sunduðu birçok lezzetli seçenek içinden kendi menünüzü oluþturabilirsiniz.


Sevdiðiniz tatlardan vazgeçmeden, saðlýklý ve dengeli beslenerek kilo vermek herkesin hayali. Kiþiye özel bir beslenme programý olan MFB, bu hayali gerçeðe dönüþtürmek için 2008 yýlýndan bu yana hizmet veriyor.

Farklý ihtiyaçlara göre hazýrlanan Ýncecik, Vejetaryen, Glisemik endeks, 60+, Entolerans, Detoks gibi 12 ayrý paketiyle MFB, patenti kendisine ait bir beslenme sistemi olan BodyWatchers’ý uygulayarak hem saðlýðýnýzý hem formunuzu korumanýza yardýmcý oluyor.

Türkiye'de 12 yýldýr binlerce kiþiye ulaþmýþ bu sistemi uygularken hayat tarzýnýzý göz ardý etmeden, yasaklar koymadan, ulaþmak istediðiniz hedefe keyifle varmanýzý saðlayan MFB saðlýklý yaþam için saðlýklý beslenmenin önemini bilen ama bunu uygulamaya geçirmekte zorlananlar için zahmetsiz, lezzetli ve çok saðlýklý bir çözümdür.

Hiçbir katký maddesi, raf ömrü uzatýcý ve koruyucu madde kullanýlmadan hazýrlanan menüler, kiþiye özel ihtiyaç ve tercihler doðrultusunda MFB beslenme uzmanlarý tarafýndan belirlenip MFB’ nin endüstriyel mutfaðýnda konusunda uzman þefler tarafýndan hazýrlanýyor ve istenilen adrese her gün taze olarak teslim ediliyor.

Hiç aç kalmadan ve keyifle yemek yiyerek kilo vermek veya kilonuzu koruyup saðlýklý beslenme alýþkanlýðý edinmek MFB ile artýk mümkün.

Detaylý bilgi için www.dietmfb.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen