ARA

Jamie Oliver’dan Yýlbaþý Ziyafetine Özel Ýpuçlarý!

Jamie Oliver’dan Yýlbaþý Ziyafetine Özel Ýpuçlarý! “Jamie ile Yýlbaþý Yemeði”nde Oliver’ýn bizzat kendisinden yardým alýn!


Yýlbaþý yemeðini pratik bir þekilde gösteriþli bir sofraya dönüþtürmek için 24 Aralýk Cumartesi günü 16.30’da Home TV’de ekrana geldi…

Genç yaþta yemek becerilerinin farkýna varan ve þöhreti dünyaya yayýlan Ýngiliz þef Jamie Oliver, “Jamie ile Yýlbaþý Yemeði” adlý özel programýnda yeni yýla aileleriyle birlikte evde girmeyi tercih edenlere birbirinden pratik ve lezzetli tarifler veriyor. Farklý lezzetler, saðlýklý bir yaþam ve yepyeni bir mutfak kültürü ile herkesin ilgi odaðý olmayý baþaran Jamie, yýlbaþýna özel hazýrladýðý mönüde yer alan garnitür çeþitleri, balkabaðý çorbasý, leziz pudingler ve sýcak þarap eþliðinde seyircisine stressiz bir yýlbaþý sofrasý hazýrlamanýn püf noktalarýný gösteriyor.

Yenilikçi yaklaþýmýyla dünya çapýnda tanýnan Ýngiliz Þef Jamie Oliver’ýn yýlbaþýna özel programý “Jamie ile Yýlbaþý Yemeði” 24 Aralýk Cumartesi 16.30’da Home TV ekranlarýnýzdaydý ve tekrar yayýný olacak…



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen