ARA

Okulun Mutfaðý’nda Kahvaltý Menüsü

Okulun Mutfaðý’nda Kahvaltý Menüsü Mutfak Sanatlarý Akademisi’nin (MSA), öðrencilerini iþin mutfaðýna taþýdýðý restoraný Okulun Mutfaðý’nda güne artýk kahvaltý ile baþlanýyor.


Eðitmen Þef Gökhan Sorguç’un yönetiminde hazýrlanan menü, kahvaltý keyfiniz için yepyeni bir alternatif sunuyor. Mutfak Sanatlarý Akademisi’nde (MSA) Nisan ayýnda açýlan ve okulda profesyonel aþçýlýk eðitimini sürdüren þef adaylarýnýn görev aldýðý eðitim restoraný “Okulun Mutfaðý” menüsüne kahvaltýyý da ekledi. Kýsa sürede geniþ bir müdavim kitlesine sahip olan ve “Maslak’ta plazalar arasýnda bir vaha” olarak adlandýrýlan restoranýn kahvaltý menüsü Executive Chef Gökhan Sorguç tarafýndan hazýrlandý.

Okulun Mutfaðý hafta içi her gün 08.00 - 09.30 arasýnda, yoðun iþ temposu öncesinde “profesyonel” bir sunumla lezzetli ve keyifli bir kahvaltý yapmak isteyenleri aðýrlýyor. Dekorasyonu ve menüsüyle sadeliðin ön planda tutulduðu restoranýn kahvaltý menüsü omlet ve kruvasan çeþitleri, simit ve MSA spesiyali olan sandwich seçeneklerinden oluþuyor. Okulun Mutfaðý, Maslak’ta öðle yemeðine ek olarak, kahvaltý arayýþýnýza yepyeni bir alternatif kazandýrýyor.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen