ARA

Lezita’nýn Dünyasý Çok Lezzetli

Lezita’nýn Dünyasý Çok Lezzetli “Hayatýn Lezzeti” sloganý ile hayata lezzet katan Lezita, lezzetli dünyasýný, online dünyanýn temsilcilerine açtý.


Taze piliç etinden pratik ürünlere, dana eti ile üretilen þarküteri ürünlerinden yumurtaya kadar birbirinden lezzetli ürünleri ile Lezita, saðlýk, kalite, doðallýk ve lezzetten vazgeçmiyor.

“Lezzetli yemek ile saðlýklý yaþamak mümkün”

Buluþmada, blog yazarlarýna, saðlýklý yaþam ve lezzetli yemek üzerine hem pratik hem de uygulanabilecek önerilerde bulunan Diyetisyen Mehlika Öktem, þunlarý ifade etti:

“Saðlýklý beslenmek tatsýz tuzsuz yemek yemek deðil aksine her besin grubundan yeterince yemektir. Damak tadýnýn saðlýkla buluþtuðu bir çok tarifi yaratmak bizim elimizde. Çok yaðlý etler yerine daha yaðsýz bir et veya tavuk tercih etmemiz, kýzartma yerine ýzgara veya haþlama yapmak, tavuklarý veya sebzeleri marine ederken yað veya krema yerine baharat, yoðurt, süt, sirke, sarýmsak kullanmak hem lezzeti hem de saðlýðý bir arada kolayca yakalayabileceðiniz bazý alternatiflerdir.”

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen