ARA

Honeybana Balparmak

Honeybana Balparmak Çocuklar balý daha fazla sevecek!


Balparmak’ýn Winnie the Pooh, Periler ve Oyuncak hikâyesi olmak üzere çocuklarýn ilgiyle izledikleri Disney karakterlerinin resimlerini taþýyan yeni “Honeybana Balparmak Süzme Çam Balý Serisi”; çocuklarýn geliþimlerinde sayýsýz faydasý olan balý daha fazla severek tüketmelerini saðlayacak.

Tüketicilerine saðlýklý, doðal, katkýsýz ürünler sunan Türk bal sektörünün lider markasý Balparmak, çocuklarýn geliþimlerinde büyük fayda saðlayan mucizevî bir besin olan balý, keyifle tüketmeleri için yepyeni “Honeybana Balparmak” serisini sunuyor.

Winnie the Pooh, Periler ve Oyuncak hikâyesi olmak üzere çocuklarýn ilgiyle izledikleri Disney karakterlerinin resimlerini taþýyan yeni Honeybana Balparmak Süzme Çam Balý Serisi, çocuklarýn kendileri için sayýsýz fayda sunan balý, daha çok severek tüketmelerine yardýmcý olacak.

Yerkesik ve Marmaris yörelerinden derlenen Honeybana Balparmak Süzme Çam Balý, 40gr.’lýk tekli ambalaj ve 3’lü paketlerde sunuluyor. Bu sayede çocuklar günlük enerji ihtiyaçlarýný karþýlamaya ve vücut dirençlerini arttýrmaya katký saðlayan balý; kahvaltýda, okulda, sokakta kýsacasý her yerde kolayca tüketebilecekler.

Çocuklar neden BAL yemeli?

• Bal çocuðunuzun geliþimi için gerekli vitaminler, mineraller, aminoasitler gibi pek çok yaþamsal faktörü içerir. Vücudun hücre ve doku yapýmýna destek olur.

• Süte bal katýlmasý, çocuðunuzun hem bal, hem süt tüketimini kolaylaþtýrýr.

• Öksürüðü gidermeye yardýmcý olur.

• Çocuðunuzun baðýrsak mikroflorasýný geliþtirir; sindirimini kolaylaþtýrýr.

• Aðýz ve diþ saðlýðýnýn geliþimine katkýda bulunur; diþ ve kemik yapýsýný destekler. Antibakteriyel özelliði ile aðýz içi hijyenine yardýmcý olur.

• Gün boyu harcayacaðý enerjinin karþýlanmasýnda önemli rol oynar.

Çocuklar ne kadar tüketmelidir?

1 yaþýndan büyük çocuklar kilo baþýna her gün ortalama 1 gr. bal tüketilmelidir. Örneðin: 20 kg. çocuk günde 20 gr. yani yaklaþýk 1,5 yemek kaþýðý ya da 3 tatlý kaþýðý bal tüketmelidir.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen