ARA

MSA’da Ne Ararsanýz Var!

MSA’da Ne Ararsanýz Var! MSA’dan sevgililer günü fýrsatlarý…


“14 Þubat çikolatasýz geçmemeli”, diyenlerdenseniz; MSA sizleri “Çikolata Sevgilim” workshop’ýna bekliyor. Bu sayede aþkýn deðiþmez simgesi olan kalp þekilli kýrmýzý çikolatalarýn nasýl yapýldýðýný iþin ustalarýndan öðrenebilir ve sevgilinize kendi yaptýðýnýz çikolatalarý hediye edebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nün romantizmini mutfakta yakalamak isteyen çiftlerse 14 Þubat’ta “Ýtalyan Mutfaðý” workshop’ýna katýlabilirler. Birlikte mutfaða girerek hem romantik bir akþamüstü geçirmiþ, hem de tutkulu Ýtalyan mutfaðýnýn sýrlarýný keþfetmiþ olarak evlerine dönebilirler.

Sevgilinizin mutfak becerileri kazanmasýný istiyorsanýz MSA size reddedemeyeceðiniz bir fýrsat sunuyor. MSA’nýn mutfak workshop’ý hediye kartlarýyla çeþitli workshoplardan istediðinizi seçebilir ve sevgilinizin hazýrlayacaðý muhteþem yemeklerin keyfini çýkarabilirsiniz. Hediye kartlarýna MSA‘dan veya www.mobilhediyem.com sitesinden ulaþabilirsiniz.

ÞUBAT 2011

Çikolata sevgilim
Hangi kalp birbirinden nefis çikolatalarýn karþýsýnda erimez ki… Sevgililer Günü çikolatalarýnýzý MSA þefleriyle beraber yapýn, aþkýnýza çikolatanýn enfes lezzetini katýn.

Tutku meyveli kýrmýzý kalp çikolata
Nar ile lezzetlendirilmiþ rocher
Portakal ve ballý ramona
Çilek aromalý beyaz çikolatalý truffles

12 Þubat Cumartesi 10.00-14.00
KDV dahil 130-TL

Sevgililer günü!
Sevdiðinizle MSA’ya gelerek Sevgililer Günü’ne özel hazýrlanan romantik menümüzü beraber piþirmenin keyfine varýn. Bu seneyi çiçek yerine içine aþkýnýzý kattýðýnýz yemeklerle kutlayýn.

Karidesli minestrone çorba
Safran soslu dil balýðý filetolarý
Rosto dana, kýþ sebzeleri ile
Beyaz çikolatalý frangelico mousse, çilek ile

14 Þubat Pazartesi 19.00-22.00
KDV dahil 120-TL

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen