ARA

Terenin Faydalarý

Terenin Faydalarý Terenin, çið salatalara lezzet ve canlýlýk kattýðýný, ayrýca deðerli bir sebze suyu olduðunu vurguluyorlar.




Terenin, çið salatalara lezzet ve canlýlýk kattýðýný, ayrýca deðerli bir sebze suyu olduðunu vurguluyorlar. Uzmanlar, çeþitli vitaminler ve özellikle C vitamini, bazý faydalý esanslar ve mineralleri ile çok tesirli ve faydalý olduðunu belirtiyor. Uzmanlar, terenin, karaciðer, böbrek ve bronþlarý çalýþtýrdýðýný, gribi geçirdiðini, kanda þekeri düþürdüðünü, kansýzlýðý giderdiðini, acý tadý ve diðer maddeleriyle mideyi çalýþtýrýp hazmý arttýrdýðýný, iþtahsýzlýk çekenlere çok fayda verdiðini, bol demiri ile kaný tazelediðini, kansere karþý koruduðunu, baðýrsaklardaki çeþitli solucanlarý döktüðünü kaydediyor. Uzmanlar, terenin sinirleri dinlendirdiðini çið olarak, az miktarlarda yenilmesini tavsiye ediyor. Uzmanlar, fazlasýnýn zarar verdiði uyarýsýnda bulunmayý da ihmal etmiyor.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen