ARA

Beyaz Dut Kürleri

Beyaz Dut Kürleri Egzamaya karþý birebir ve kandaki iltihaba karþý kürler.



Yarým litre kaynamakta olan klorsuz suyun içine bir avuç dolusu beyaz dut kurusu atýn ve altý dakika kýsýk ateþte kaynatmaya devam edin. Altýncý dakikadan sonra ocaktan indirin, elinizi yakmayacak derecede sýcaklýða gelince egzamalý ellerinizi kabýn içerisine koyun ve en az 10 dakika etki ettirin. Bir saat ellerinizi yýkamayýn. Bir saat sonra ellerinizi suyla durulayýn.

Haftada üç kez bu uygulama tekrar edilir. Her defasýnda taze olarak hazýrlanmasý gerekir. Ellerinizi daldýrdýðýnýz kabýn soðumamasýna özen gösterin. Ellerinizi yakmayacak derecede (ýlýktan sýcak) ýsýda olmasýna dikkat edin. Gerekirse tekrar ýsýtýn.Eðer egzamanýz ayaklarýnýzda veya el bileklerinizdeyse, kaþýk veya kepçe yardýmýyla egzamalý bölgenin üzerine 10 dakika boyunca sýk sýk dökün.

Kandaki CRP (Chemical Reaktif Protein) yüksekse düþürülmesinde mükemmel bir destekleyicidir. Yarým litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine bir avuç dolusu (5-6 yemek kaþýðý) beyaz dut kurusu atýn ve altý dakika kýsýk ateþte kaynatmaya devam edin. Altýncý dakikadan sonra ocaktan indirin. Ilýyýnca süzün, yarýsý sabah aç karnýna, diðer yarýsýný akþam aç karnýna için. Haþlanmýþ dutlarýn tüketilmesi þart deðildir. Toplam 25 gün uygulanýr ve her defasýnda taze hazýrlanmasý gerekir.

Kolay Gelsin.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen